Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Miért van az, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért van az, hogy meztelen, vagy bármilyen szexuális tartalmú képet hamarabb küldtök magatokról, mint pl hangüzenetet? Többi lent

Figyelt kérdés
Pl szexchat esetén. Pedig hangot is lehet névtelenül küldeni, és az talán még kevesebbet is árul el rólatok, mint egy kép! Nyilván tisztelet a kivételnek, akik küldenek hangot vagy akik egyiket sem küldik.

2022. márc. 10. 19:11
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
33%
Mert kapsz képeket?
2022. márc. 10. 19:12
 2/26 anonim ***** válasza:
91%
Nálam, mert ha beszélek az kihallatszik a szobámból, míg a kép nem
2022. márc. 10. 19:13
 3/26 A kérdező kommentje:

1

Igen, itt is kaptam már privátban. De másoktól is azt hallom, hogy instán, facen képet hamarabb küldenek a lányok, mint pl hangüzenetet. Jó tudom, sok fiú nem is kérne hangüzit de akkoris, aki ilyet kér annak sem. Pedig szerintem abban igazán nincs semmi, sőt még kevesebb van mint a képben!

2022. márc. 10. 19:14
 4/26 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem azert mert 99% szazalekban fiukkal szexchatelsz. Kepek netrol vannak. Hanguzi meg azert nincs mert akkor meghallod h nemigazan lannyal chetalsz es akkor lekonyul a dakod.
2022. márc. 10. 19:14
 5/26 A kérdező kommentje:

2

Nem beszélni kell, maszturbálni! :xd

2022. márc. 10. 19:15
 6/26 anonim ***** válasza:
75%
5. Haha. Mert kihallatszana a hang a szobámból az a lényeg...
2022. márc. 10. 19:22
 7/26 A kérdező kommentje:

6

Ja, mert amúgy tök csendben csinálod mi? És sosem vagy otthon egyedül? Nem az a lényeg hogy hú mekkorákat sikíts, az pont nem izgató. A halk sóhajok, kicsi de érzelmekkel teli nyögések, az a valódi. És az nem hallatszik ki.

2022. márc. 10. 19:27
 8/26 anonim ***** válasza:
Képet nem küldök ismeretlennek, szexchateléskor se. Hangüzenetet talán, de akkor csak olyan témáról amivel nem lehet visszaélni.
2022. márc. 10. 19:34
 9/26 anonim ***** válasza:

7. Igen csendben. S igen, kb csak addig vagyok egyedül míg vki boltba megy, tekintve, hogy itthonról dolgozik mindenki.

De amúgy az meg fix, hogy a lányok nem szeretnek a masztiról hangüzit küldeni, mert azokat a hangokat nem szívesem osztjuk meg másokkal

2022. márc. 10. 19:44
 10/26 A kérdező kommentje:

8

Tehát masztis hangüzenetet te sem küldesz? Vagy hogy érted hogy olyan témáról, amivel nem lehet visszaélni?

2022. márc. 10. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!