Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kozos zuhanyzoban vagy oltozoben te meztelenre szoktál vetkőzni?
Figyelt kérdés
Pl strandon, fürdőbe, konditerembe.
Meg szoktad nezni a tobbieket meztelenül?
Te bi vagy hetero vagy?
Nemed is korod is ird oda.
2022. márc. 8. 18:39
1/8 anonim válasza:
Rudas fürdőben meztelen tusoltam bejött egy öregebb pasi.Elsőnek csak zuhanyzott, majd óvatosan alámnyúlt.Nekem mocskosul felállt,utána nagyon megdugott, csattogott a töke a popómon, utána belenyomta a számba és úgy fejezte be.
20F
2/8 anonim válasza:
Engem nemzavar ha masik lanyok elott kell meztelen tusolnom, vagy atoltoznom. 24 bi lany
3/8 mantis religiosa válasza:
Nem meztelenül hogyan lehet zuhanyozni?
4/8 anonim válasza:
3-as!
Nem vagyok homo, de erre nekem is ágaskodni kezdett, ahogy elolvastam.Pedig feleségem is van.
5/8 anonim válasza:
Meztelenül zuhanyzom. A többieket nem szoktam nézegetni.
Bi f/33
7/8 anonim válasza:
Meztelenül. Egyáltalán nem "nézelődök". Nem érdekelnek a férfiak.
8/8 anonim válasza:
hát b*szki alsógatyában fürödjek meccs után?xdddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!