Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magabiztos vagy meztelenül?
Figyelt kérdés
2022. febr. 28. 17:32
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
50 szavazat
2/13 anonim válasza:
Ha nem egy város főterén ejtenek le úgy, hanem számomra tervezetten történik, akkor bárhol vagyok, igen.
3/13 anonim válasza:
Attól függ milyen emberek vesznek körbe. Nudista strandon nem volt még gond. Bár megjegyzem akkor elég jó testem volt a mostanihoz képest.
Lényeg hogy olyan emberek vegyenek körül akikről tudom nem olyan vadbarmok mint az átlag
4/13 anonim válasza:
egyedül igen, másoknak meg nem mutogatom magamat
boxerben is szoktam lenni, nem vagyok zavarban
azért közterületen nem sétálgatnék meztelenül
5/13 anonim válasza:
Igen. Nyilván nem megyek ki a piacra egy szál pinában de nincs problémám a pucérsággal.
6/13 anonim válasza:
Nem.
Párom előtt is szégyenlős vagyok, pedig lassan másfél évesek leszünk.
Nem vagyok teljesen megelégedve magammal, és nem szeretem ha látják mások a testem.
18/L
7/13 anonim válasza:
Párom előtt igen, más meg nem lát meztelenül.
10/13 anonim válasza:
Én kipróbálnám társaságban is meztelenül. Bár kicsit izgulok a méretem miatt (15cm), de bevállalnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!