Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azok a hölgyek akik magas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a hölgyek akik magas szexkultúrával rendelkeznek, azok az autóvezetésben is jól érvényesülnek? Jól, magabiztosan vezettek csajok? 🚙

Figyelt kérdés
Kérem most tényleg csak nők válaszoljanak, korral. Ha nem így lesz kinyomozom és megbosszulom. 😂
2022. jan. 25. 15:37
 1/7 anonim ***** válasza:
97%

Elképzelni nem tudom, hogy a kettőnek mi köze lenne egymáshoz, vagy nálad ez valamilyen fétis? Igazából mindegy is, rám nézve többnyire igaz.

Most nem fogom részletezni a szexuális életemet (privátban sem, szóval akit ez érdekel, ne fáradjon), legyen elég annyi, hogy elég változatos és sokszínű. Ettől függetlenül is tájékozott vagyok a témában, mert egy ideje elkezdett érdekelni a szexualitás ábrázolása és szerepe a művészetben és történelemben. Vezetni szeretek és igazából jól tudok, a barátommal (aki azért jobb sofőr, mint én) gyakran megyünk többhetes autós túrákra. Igazából csak a szűk, hegyes-sziklás helyeken nem szeretek vezetni.

26/N

2022. jan. 25. 15:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Pedig a sziklás, kanyargós részek a legjobbak. Miféle autós túrákra? 🙂
2022. jan. 25. 16:15
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

Ennek mi köze van egymáshoz? Ez érdekel engem is.

Szexuális életem színes, változatos. Sok dolgot kipróbáltam és még fogok is. Nagyon sokat olvasok és tanulok a szexualitásról emellett. Sok dolgot szeretek emellett megtanulni a gyakorlatban is. Szóval az elméletben tanultakat szeretem alkalmazni.

Autót pedig sok férfi szerint nagyon jól tudok vezetni (jobban, mint néhány pasi).

2022. jan. 25. 16:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Ilyen utakra gondoltam, ha nem lett volna egyértelmű: https://www.youtube.com/watch?v=D-pqkdFF7zE Bevallom neked, én félnék ilyen úton vezetni, mert nem biztos, hogy jól reagálnám le, ha szembejönnének. Minden más szituációban magabiztos vagyok, de ilyenkor átadom a kormányt.

Autós túrák alatt azt értem, amikor a párommal fogjuk a camper van-unkat és nekivágunk az útnak. Két éve Olaszországból indultunk el (itt éltünk), majd egészen Norvégiáig mentünk el, majd egy másik útvonalon vissza haza. Ez volt a leghosszabb utunk, ez huszonöt nap volt (persze számtalan kitérőt tettünk).

2022. jan. 25. 16:24
 5/7 A kérdező kommentje:
#4 Belenéztem a videóba, és én agyvérzést kapnék egy ilyen úton. Ha nincs forgalom, akkor viszont fergeteges élmény lehet.
2022. jan. 25. 16:37
 6/7 anonim ***** válasza:
93%
Én bevallom régóta van jogsim, de gyakorlat hiányában elég bénán vezetek. Vagyis inkább úgy mondanám, hogy bizonytalanul, mert alapvetően jól állok hozzá, csak nincs rutinom. Ennek ellenére a visszajelzések szerint nagyon perverz, bevállalós és ügyes vagyok az ágyban. Legalábbis több tapasztaltabb partnerem mondta, hogy ritka az ilyen nő, mint én. Mindegyik csak nem hazudott:D
2022. jan. 25. 18:08
 7/7 A kérdező kommentje:
#6 Perverz, bevállalós? Nocsak. Ez mit jelenthet nálad?
2022. jan. 25. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!