Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagy magas fitnesz csajokhoz ekkora bráner kell?
Követek instán egy 37 éves nőt aki 177 cm magas kb 63 kg és hatalmas combjai vannak, nagy feneke. Nagyon fullos. Van pasija is, de kitette instasztoriba a dobozzát, hogy 23 cm-es műdákót kapott a csávójától :O
Hát ránézésre simán bele is ül szerintem, de a kis nőkhöz is ekkora szerszám kell?
0.0 összefüggés van a kettő között. Egy sportos, magas nő is lehet olyan szűk, hogy egy átlagos 14-15-össel is igen óvatosan kell bánni közben. A vázizomzat nem változtatja meg a hüvelyt.
Egyébként meg aki ennyire instapitcha és ennyire a külvilágnak él, szándékosan provokál a szexualitással, netr.banckodik az szerinted mekkora műdákót fog kirakni, 12 cm-set? Ez egy, a külvilágnak szóló showelem semmi köze nincs ahhoz mekkora méretet szeret valójában.
Ja és műbrokiból eleve nagyobbat veszel mint a hüvely maximális hossza, mert ugyebár meg is kell fogni valahol, nem egy fél cm-s peremen akarod szorongatni.
Igen. Biztos vannak eltérések, de általában nagyobb termetű csajoknak a hüvelye is hosszabb és ezért könnyebben benyelik a nagy brokit.
Nekem 17 cm a farkam, ami nem egy hű de nagy, de azért nem is kicsi. Általában ezt vettem észre, hogy amikor kicsi, alacsony nőkkel szexelek, akkor sokuknak már fáj ha tövig raknám, vagy lassan és óvatosan kell addig eljutni szex közben, hogy tövig rakhatom. De szexeltem már 175-180 feletti csajokkal is, na ők simán benyelték a farkam erőlködés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!