Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kell ennyi lánynak/nőnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ennyi lánynak/nőnek 185+ cm magas fiú/férfi?

Figyelt kérdés

Most is láttam egy Tiktokot, ahol a 158 centis csaj kirakta, hogy 185-190 centis pasikkal kezd csak…

Erre sokan kiakadtak kommentben, amire azt írta, hogy Ő nem bántja az alacsonyabb fiúkat, csak nem Őket keresi.

Na de könyörgöm!

Mondjuk 175 centi az hol alacsony?

Az simán átlagos, még Oroszországban is, sőt még Svédországban sem számít kifejezetten alacsonynak…

Tinderre is mindenki kiírja, hogy 185+ centis pasit keres… Ha egy 180 feletti nő teszi ezt, azt maximálisan megértem, de azért a nők 90 százaléka 170 alatti, a pasik 90 százaléka meg 170 feletti, de messze nincs annyi 185 centis vagy magasabb, mint amennyi lány/nő keres magának ekkora párt…

És élőben is ezt tapasztalom, hogy alig 160 centis csaj 195 centis pasival jár.

És nincs ezzel baj, ha szeretik egymást vagy akármi, de szerintem igenis szemétség ha már egy 175 centis pasinak sem ad esélyt amikor szingli, mert hogy az “alacsony”.

És ja, egy csomószor hallottam ezt nők szájából, hogy “nincs bajom az ALACSONY pasikkal, csak nekem a magasak jönnek be”.

Na de egy 175 centis férfi objektíve nézve sem alacsony…

Én nem vagyok komplexusos a magasságom miatt, mert full átlagos és tudom, hogy nem vagyok alacsony (175 vagyok)… Engem is irritál, amikor velem egy magas vagy akár nálam magasabb pasik rínak amiatt, hogy alacsonyak és hogy így nem lesz nőjük.

Tényleg idegesítő, ezt aláírom…

De amúgy megérteni, azt meg tudom…

Ezeknél a férfiaknál kvázi egy anorexiához hasonló testkép zavar alakult ki, azok miatt a nők miatt akikről fentebb írtam…

Tényleg azt hiszik, hogy alacsonyak és az alacsonyság az társadalmilag egy nagyon hátrányos tulajdonság férfiaknál, a valóságban… Hiába nem illik kimondani.

A nőknél ugyanez a kövérség, csak az ellen lehet tenni, mégha hormonális okai is vannak…

De a legtöbb anorexiás nőnek azért van testképzavara amiért ez a Napóleon komplexusos férfiaknak is van.

Miért kell ennyi nőnek magas pasi és miért teszik ezt a férfiakkal?

Az a legdurvább, hogy azokat a férfiakat akiknél komplexus alakult ki a magasságukkal kapcsolatban, azzal koptatják le a nők, hogy nekik komplexusos férfi nem kell…

Holott ha nem lennének komplexusosak, a magasságuk miatt ugyanúgy elküldenék Őket, a “nekem semmi bajom az alacsony pasikkal, de” című szöveggel.

2022. jan. 1. 09:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
Alapvető evolúciós ösztön lehet. Ha magas fickótól kap gyereket, akkor az is magas és szép egészséges lesz.
2022. jan. 1. 09:50
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Egyetértek az első válaszolóval. Én 180 centi magas vagyok, de már nem egyszer volt úgy, hogy a társadalmi elvárások miatt ezt is kevésnek érzem. Ugyanakkor az tény, hogy az újabb generációk egyre magasabbak lesznek és így méginkább fokozódik ez a helyzet.
2022. jan. 1. 09:55
 3/16 anonim ***** válasza:
82%
Mert vonzó ha egy férfi magas és ha már tudnak válogatni akkor fognak is. Férfiaknál is van aki csak a nagy vagy csak a kis mellű nőket keresi mert ez tetszik. Mindenki a legjobbat akarja magának.
2022. jan. 1. 10:03
 4/16 anonim ***** válasza:
22%
Mert egyik csaj se akar nála alacsonyabbal szexelni,mert az olyan mintha a kisöcssével csinálná.
2022. jan. 1. 10:05
 5/16 A kérdező kommentje:

#3.

Ezt meg lehet érteni, de akkor meg miért veszik sértésnek, hogyha felszínesnek vannak titulálva?

Én sok olyan lánynak is megadom az esélyt, aki nem tetszik 100%-osan külsőleg…

Nem azt mondom, hogy olyanokkal is kezdek akik kifejezetten taszítanak, de tudok kompromisszumot kötni, illetve a belsőtulajdonságokat is figyelembe veszem.

#4.

Mert pl. egy 158 centis csaj, az nálam 17 centivel alacsonyabb, ami rengeteg.

Még egy nagyobb magassarkúval is alacsonyabb maradna nálam…

Mégsem ad esélyt, mert szerinte alacsony vagyok.

De még az is alacsony neki, aki pár centivel magasabb nálam.

Szerintem ez nonszensz.

2022. jan. 1. 10:16
 6/16 anonim ***** válasza:
27%

Mert jól néz ki.

Alacsony férfi vagyok, kb, mint te, (de nyugi kicsit kevesebb) és azt látom bőven van magas férfi, jut minden lánynak, aki olyat akar magának.

Az meg hülyeség, hogy az átlag 175, legfeljebb úgy, hogy az idős korosztályt is beleszámolták. Fiataloknál simán van 180 is, az lett a standard, vagy több.

2022. jan. 1. 10:16
 7/16 anonim ***** válasza:
33%

Figyelj mar nit hisztizek itt? Fogadd el, amugy mi 188-190centis ferfiak kötelesek vagyunk 178-180csntis nökkel ismerkedni, hogy Te tudj valogatni a cuki, aranyos 160-165centis nök között?

Hagyjad nar, azt ekhiszem hogy tetszene ez neked

De hadd döntse már el mki ki az aki neki tetszik, amugy egy nagas pasi sokkal nagyobb önbizalmat is tud adni egy nönek, arra nem gondoltal? Biztonsagba erzi magát egy nő mellette

Amugy ha egy 172centis izomagy vagy az meg már megint lehet ellenszenves egy 45kilos nőnek nem gondolod?

Nyilvan ol en sen egy 120kilos testépitő fazon vagyok, hanem 92kg

Egy 120kilos tetsepitő sem tetszhet minden nőnek

Mindenkinek megvan a maga zsánere, fogadd el ne picsogj! Buék

2022. jan. 1. 10:32
 8/16 anonim ***** válasza:
27%
Ez is shit teszt. Felülmúlja-e az önbizalmad az elvárásait. Ennyiről szól.
2022. jan. 1. 10:55
 9/16 anonim ***** válasza:
27%
Hadd döntse már el mindenki hogy mi a jó neki!
2022. jan. 1. 11:16
 10/16 anonim ***** válasza:
43%

Kereslet-kínálat! Ezeken a platformokon szexpartnernek, laza kapcsolatra keresnek férfiakat, nők pedig erre tudják könnyen megszeretni a nekik legvonzóbb férfiakat.

Persze mi férfiak is örülnénk annak, ha pont csak szexre kaphatnánk meg könnyen a számunkra legvonzóbb nőket. De nem ez a természet rendje.

2022. jan. 1. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!