Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ennyi lánynak/nőnek 185+ cm magas fiú/férfi?
Most is láttam egy Tiktokot, ahol a 158 centis csaj kirakta, hogy 185-190 centis pasikkal kezd csak…
Erre sokan kiakadtak kommentben, amire azt írta, hogy Ő nem bántja az alacsonyabb fiúkat, csak nem Őket keresi.
Na de könyörgöm!
Mondjuk 175 centi az hol alacsony?
Az simán átlagos, még Oroszországban is, sőt még Svédországban sem számít kifejezetten alacsonynak…
Tinderre is mindenki kiírja, hogy 185+ centis pasit keres… Ha egy 180 feletti nő teszi ezt, azt maximálisan megértem, de azért a nők 90 százaléka 170 alatti, a pasik 90 százaléka meg 170 feletti, de messze nincs annyi 185 centis vagy magasabb, mint amennyi lány/nő keres magának ekkora párt…
És élőben is ezt tapasztalom, hogy alig 160 centis csaj 195 centis pasival jár.
És nincs ezzel baj, ha szeretik egymást vagy akármi, de szerintem igenis szemétség ha már egy 175 centis pasinak sem ad esélyt amikor szingli, mert hogy az “alacsony”.
És ja, egy csomószor hallottam ezt nők szájából, hogy “nincs bajom az ALACSONY pasikkal, csak nekem a magasak jönnek be”.
Na de egy 175 centis férfi objektíve nézve sem alacsony…
Én nem vagyok komplexusos a magasságom miatt, mert full átlagos és tudom, hogy nem vagyok alacsony (175 vagyok)… Engem is irritál, amikor velem egy magas vagy akár nálam magasabb pasik rínak amiatt, hogy alacsonyak és hogy így nem lesz nőjük.
Tényleg idegesítő, ezt aláírom…
De amúgy megérteni, azt meg tudom…
Ezeknél a férfiaknál kvázi egy anorexiához hasonló testkép zavar alakult ki, azok miatt a nők miatt akikről fentebb írtam…
Tényleg azt hiszik, hogy alacsonyak és az alacsonyság az társadalmilag egy nagyon hátrányos tulajdonság férfiaknál, a valóságban… Hiába nem illik kimondani.
A nőknél ugyanez a kövérség, csak az ellen lehet tenni, mégha hormonális okai is vannak…
De a legtöbb anorexiás nőnek azért van testképzavara amiért ez a Napóleon komplexusos férfiaknak is van.
Miért kell ennyi nőnek magas pasi és miért teszik ezt a férfiakkal?
Az a legdurvább, hogy azokat a férfiakat akiknél komplexus alakult ki a magasságukkal kapcsolatban, azzal koptatják le a nők, hogy nekik komplexusos férfi nem kell…
Holott ha nem lennének komplexusosak, a magasságuk miatt ugyanúgy elküldenék Őket, a “nekem semmi bajom az alacsony pasikkal, de” című szöveggel.
Megfogsz lepődni, de ne a 150-160 centis nőket akard :)
Én 176 vagyok és azt vettem észre hogy a magasabb csajok, akik majdnem akkorák mint én vagy kicsit alacsonyabbak (szóval 168-175 centisek) előbb összejönnek az úgymond "alacsonyabb" pasikkal akik velük egy magasak vagy kicsit magasabbak. Nekem is jobban tetszenek ők, jó hogy egy magasak majdnem velem és még jobban is néznek ki mint a kis 150-160 centis gnomok.
Ha talál ilyen elvárásokkal párt, akkor talál, ez van, csinálja, mert megteheti.
Mellesleg az általad leírt lány még kulturáltan is reagált arra, hogy beleugattok az ízlésébe. A magas pasikat miért is nem kéritek számon, hogy miért nem csak magas nőkkel ismerkednek?
A párkapcsolat meg még mindig nem lelkielsősegély-szolgálat, hogy azért jöjjön össze veled, mert sajnál, hogy nem jut neked partner. Az meg a te egyéni döntésed, ha nem találsz olyan csajt, aki tényleg tetszik, hanem beéred valakivel, csak legyen.
178 cm vagyok.
Én nem találkoztam ezzel a problémával.
A magasságom(alacsonyságom) miatt soha nem utasitottak vissza
F51
#14. Egyrészt el sem hinnéd, hogy 2-3-4 centi mennyit számíthat, másrészt Te egy másik generáció vagy…
Amúgy az igazat írod, tehát a válaszod hasznos, nem tudom miért pontoztak le a többiek, én felpontoztalak.
Viszont egyrészt, akkortájt még nem voltak ennyire sokan a magas fiatal fiúk, ma a 18-25 éves korosztályban már tényleg lehet hogy 180 cm is van az átlag magasság (nem tudom biztosan)… Másrészt, meg az internet, a közösségi oldalak, a Tinder meg a társ/partnerkeresők által nagyon kinyílt a világ a fiatal nőknek.
Régebben szinte mindenki a városából keresett magának partnert, vagy párt, de ma már ez nem feltétlenül így megy…
Létező szociológiai kutatás eredménye, hogy a Tinderező nők 80 százaléka, a férfiak a Tinderező 20 százalékára hajt (és azon “osztozkodnak”, persze ez már nem feltétlenül tudatos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!