Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim Sok nő állítja hogy azt szeretnék hogy használják, birtokolják, uralják! Szex közben! Meg példákat is mond! De ha ott van a helyzet! Jön az a mondat hogy ezt ne ! Ez nekem nem teszik! Magabiztos férfi kell?
#1 jó arc vagy :) respect.
Kèrdező beszèlgessetek egymàssal ne csak sex közben , hanem kèrdezd a vàgyairól rendesen.. többet fog segíteni , mint , hogy itt vàrsz vàlaszokra.
Én is szeretem ha ledominálnak, de vannak határok. Például a pofonok, hajhúzás, lealacsonyító beszéd nekem nem jön be.
A lefogás, durva lökések jók, imádom.
Ezeket előre meg kell beszélni, és minden áron tartani kell magatokat hozzá.
Egy jó partner nem a legdurvábban kezeli a másikat, ha az még kezdő, hiszen csak fantáziája van, azt se tudja még szerencsétlen, hogy milyen a fájdalom és az alázás, hogy tényleg élvezi-e közben. Fokról fokra kell rávezetni és bizalmat kell kiépíteni, szokásokat, illetve mindig kell figyelni arra, hogy mit kér a másik.
Ritka nagy nyomorék vagy, kedves Kérdező, látszik, hogy a szexuális kultúrád egy nagy nulla. Mellesleg elárulom, simán csak szar vagy az ágyban, ha a partnered nem élvezi, ha durvulsz. Nálam valahogy szokták szeretni a nők, pedig nem finomkodom, csak mondjuk odafigyelek.
Én életemben nem voltam olyan férfival aki tényleg jó az ágyban és domináns is.
Az ha valaki amúgy ilyen kis lágy érzéki szexet szeret de a kedvemért kb szívességből raüt kétszer a seggemre az nem ugyan az mint amikor valaki domináns és ezt minden mozdulata sugallja az aktus közben.
A telefonodat is birtoklod, mégsem vágod a földhöz, mert az nem jó.
Ugyanígy a szub hajlamú nőket is tisztelettel kell kezelni, hiszen ő is egy ember, megvannak a maga határai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!