Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a mondat, amit szex közben mondtak neked és a legrosszabbul esett?
Figyelt kérdés
.2021. jún. 3. 13:04
1/19 Lazy Lover válasza:
az exem jobban meg dugott erre mondtam akkor menj át hozzá ...
2/19 anonim válasza:
Szerencsére még soha nem volt ilyen.
4/19 anonim válasza:
Amikor rávettem análra (alkalmi)...meglátta és azt mondta, még bekapni sem meri, nemhogy oda hátra.
Akkor nagyon rossz volt, mert olyan isteni formás kis segge volt, hogy nagyon meg szerettem volna kapni.
Nem nagyzolás, az egyetlen alkalmim így sem volt rossz, de nagyon vigyáznom kellett.
F, 38, akkor 28
5/19 anonim válasza:
Sok nem volt, de az elején megkaptam, hogy rosszul csinálom. Az egy kicsit rosszul esett.
6/19 anonim válasza:
Úgy reszeltem mint az állat, erre megszólal a csaj: na mi van, gyerünk már!
7/19 anonim válasza:
Az akkori csajom kerek - perec megmondta a szex végén, hogy jobban is megdughattam volna. Szereti a kemény szexet.
De miért csak utána mondta? ma sem értem.
8/19 anonim válasza:
Igazából nekem az volt a bántó amikor előző bnőjét hozta fel,szerintem nem is gondolt át ,hogy ez mennyire rosszul esik nekem.Éppen oráloztam,és azt mondta,hogy ő másképpen csinálta,nem azt hogy jobban de másképpen,de így is nagyon rosszul esett.
9/19 anonim válasza:
Baszki, milyen gyerekpinád van neked, hát félig se megy be...
Mondta ezt ő nekem 24/6-os farokkal.
10/19 anonim válasza:
"Eszembe jutott az exem" két lökés között szarul esik ezt hallani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!