Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a mondat, amit szex közben mondtak neked és a legrosszabbul esett?
Figyelt kérdés
.2021. jún. 3. 13:04
11/19 anonim válasza:
"Miért nem tudsz már elélvezni??"
L
12/19 anonim válasza:
"milyen isteni b@sznivaló kis r.i.b.a.n.c vagy"
13/19 anonim válasza:
Nem vagyok oda veled a szexert…
14/19 anonim válasza:
"Plusz háromért a seggembe is rakhatod!"
15/19 anonim válasza:
"de leszopnék egy fekete srácot miközben így dugsz"
16/19 anonim válasza:
Milyen érdekes, hogy nem én mondtam, mégis le lettem mínuszolva.
9
17/19 anonim válasza:
Tudod miért? Mert kamu vagy. Túl nagyot mondtál. A 24/6 centi hosszabb, mint a fél literes sörösüveg, és hasonlóan vastag.
18/19 anonim válasza:
17
Akkor álmodtam. És indokolatlanul vetettem véget annak a kapcsolatnak 8 hónap után.
19/19 anonim válasza:
"Tudod miért? Mert kamu vagy. Túl nagyot mondtál. A 24/6 centi hosszabb, mint a fél literes sörösüveg, és hasonlóan vastag."
De miért kamuzna? Nem a saját méretét magasztalta, elvégre nő. Azt mondta, jött egy csávó óriásfasszal, és amikor nem fért be, a kérdező testét nevezte gyerekesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!