Akkor már általában nem a szülei, hanem a párja töri össze leggyakabban az ember szívét... Nekem pár napja azt mondta, hogy "találkozgat" más fiúkkal is, mert amíg fiatal, addig szeretne élni. (Ez a legközhelyesebb kifogás amit sok fiatal lány használ a ribulásra.)
2017. júl. 2. 08:52
2/27 anonim válasza:
Anyám mondta nekem, a bátyám halála után: Miért nem te haltál meg inkább?
2017. júl. 2. 08:56
3/27 anonim válasza:
Nekem annyira durvákat nem szoktak mondani.Néha ezekkel jönnek:"Hülye volt az,aki megcsinált",meg "Kellett nekem lány,te 3 fiút kiteszel" :D
2017. júl. 2. 09:00
4/27 anonim válasza:
Nekem nem is szüleim, hanem apukám felesége...
Évekig azt hallgattam hogy én hülye vagyok, semmi nem lesz belőlem, ha rajta múlna árvaházban lennék (talán ez volt a legrosszabb), meg ilyenek.
2017. júl. 2. 09:12
5/27 anonim válasza:
Nekem egyszer a férjem mondta mikor ittas volt és ideges, hogy "büdös k***a, tönkre teszed az életem"... pedig soha nem voltam más férfival rajta kivül és tőle van a kisfiam is mégis ezt vágta a fejemhez. Ez esett a legrosszabbul.
2017. júl. 2. 09:35
6/27 anonim válasza:
Nekem még anno 11 éves koromban vágta a fejemhez a nagyapám, hogy "Miattad halt meg a mama".
2017. júl. 2. 09:40
7/27 anonim válasza:
"Büdös rib@.c" "Megbolondultál piszok, bezáratunk az elmegyógyintézetbe"
"Miattad nem jön haza a tesód"
Ezeket apám mondja nekem mikor részeg.
Amit tett az az volt, hogy megvert, hogy eltört az orrom. Vagy lejáratott a szomszédok előtt.
2017. júl. 2. 09:58
8/27 anonim válasza:
Utolsó vagyok!
Olyat is mondott, hogy álljak ki az útszélére, aztán ott eltartanak majd, mindezt 17 évesen. Meg beb.szat a kórházba és nem jövök ki onnan, majd ő beszámítathatatlannak nyilvánít engem.
Anyám meg végig nézte, aztán annyit mondott neki, hogy hagyjad a végén még feljelent. Legutóbb a fülemet verte szét, hogy beszakadt a dobhártyám.
2017. júl. 2. 10:01
9/27 A kérdező kommentje:
Hú sajnállak titeket :( Jöhetnek még.
2017. júl. 2. 10:06
10/27 anonim válasza:
Egyszer elmentem apammal egy ismerosehez, akivel regen talalkozott. Igy mutatott be nekik: O itt a nagylanyom, van egy kisebb is, ot szeretem jobban. (Marmint a hugomat, aki ott se volt.) Mai napig se ertem erre mi szukseg volt. Anyam is tett sok ronda megjegyzest de ott nem tudnek legfurvabbat kiemelni, volt sok hulyegyerekezes, stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!