Lanyok! Mi volt a legfajdalmasabb, legrosszabb mondat amit egy fiutol megkaptatok?
"Olyan csúnya vagy, hogy a kígyót ütni kell, hogy megmarjon!"
"Fúj, én nem ülök emellé a l.szbi k.rva mellé!"
"Undorító vagy!"
"Ne nézz te csöves kutya, úgyse kellesz nekem!"
Gáz vagy úgy, ahogy vagy!"
"De hájas vagy. Nézd tiszta kövér"
- és ez még a legsoványabb csajnak is fájhat.
"Jaj ne, a Lepra is jön?"
Épp mentünk valamerre a sulival. Jelentkezni lehetett, nem kötelező.
Nem is én voltam eredetileg a Lepra, hanem egy másik lány. Roma származású, szemölcsökkel a kezén és kancsal is volt.
Amúgy nagyon rendes, szorgalmas, kedves, segítőkész lány volt, de a fent leírtak miatt sajnos nem voltak barátai, csak én.
Általánosban tesin futás közben: Mivan malacka ég a zsír?
Ironikus, hogy azóta személyi edzőként dolgozok, de ezt a mondatot sose fogom elfelejteni, még a hangsúly is beleégett az emlékezetembe.
“Nem vagy olyan jó, mint ez exem.”
“Hajnalban amúgy hazamehetnèl.”
Valaki viccesen odaszólt a volt osztàlytàrsamnak, hogy mellèm ülhet, bejövök-e neki. Termèszetesen nem jöttünk be egymàsnak, nem is ez volt a baj, hanem hogy ezt viccelődésnek szánták. A srác reakciója: “Fúj, hülye vagy?”
Egyetemi szint, csókolóztunk egy sráccal egy ottani buliban. Bejöttünk egymásnak, semmi gond nem volt. Erre másnap hallottam, hogy egy másik valaki ilyet szólt hangosan: “Hát ennek az XY-nak jó szar az ízlése lányok terén.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!