Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez a mondat a barátnőmtől: “Komolyan nem sikerült megértened fél év alatt hogy nem szeretem a fenéknyaldosást?” Akkor ez most felhívás hogy adjak bele mindent, vagy inkább hagyjam abba?
Figyelt kérdés
2021. márc. 8. 19:44
1/16 anonim válasza:
egyertelmuen folytasd, csak nyalj be melyebben
2/16 anonim válasza:
Ha neked ezt sem sikerült megértened, akkor finoman szólva is súlyosan értelmi fogyatékos vagy.
3/16 anonim válasza:
Te se a legélesebb kés vagy a fiókban...
Ha te azt mondod hogy nem ízlik a krumplifőzelék, akkor mit szeretnél, hogy ne adjanak többet vagy hogy kezdjenek el vele tömni mint egy libát?
4/16 anonim válasza:
Atya úristen, te nagyon buta vagy.
Ez azt jelenti hogy hagyd abba!!
5/16 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy az ilyen gyökereknek hogy a fenébe van barátnőjük? Vagy inkább úgy kérdezem: milyen nő az, akinek ennyire nem számít, hogy egy primitív bunkóvan van együtt?
6/16 anonim válasza:
Hány éves vagy kisfiam,hogy ilyen érthetetlen vagy?
7/16 anonim válasza:
Szerintem azt, hogy mindent bele, illetve, hogy szerté a te sugglukad is nyalni miközben farkat ver.
8/16 anonim válasza:
azt jelenti nyald ki keményebben a büdös segglikát
9/16 anonim válasza:
Szerinted a "nem szeretem"-nél hogy lehet egyértelműbben kifejezni azt hogy valaki nem szeret valamit??? Ha te nem szereted a tökfőzeléket és meg is mondod, akkor megeszed ha azért is azt raknak eléd?
10/16 anonim válasza:
Szerintem csak kelleti magàt. Szereti, csak úgy csinàl mintha utàlnà
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!