Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire utalhatott ezzel a beszólással a tanárom? Félreértem, vagy felhívás keringőre?
Volt már vele kapcsolatban egy kérdésem : http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
Eljöttünk jópáran az osztályomból sítáborba, ahová ő is jött, mint kísérő tanár. Tegnap éjszaka pedig, már majdnem elaludnék, mikor azt veszem észre, hogy a mellettem lévő ágyon az egyik barátnőm épp jól szórakozik a barátjával. (Kétszemélyes szoba, ők meg nyilván azt hitték, én békésen alszom) Miután a párna és a fülhallgató sem nyomta el az ágyuk nyikorgását, gondoltam, inkább lelépek, és átmegyek máshova, ahol nem alszanak. A folyóson pedig pechemre összefutottam a tanárral. Tök jogosan, kb. hajnali 3 volt, megkérdezte hogy mit csinálok a folyósón, mire vázoltam neki diszkréten a dolgokat. Láttam, hogy azonnal mondani akart valamit, de nem tette, helyette megkérdezte, hogy : "Irigy vagy?" Nem értettem, mire kifejtette, hogy irigy vagyok, mert nem velem csinálja valaki. Köpni nyelni nem tudtam, szóval próbáltam lerázni, hogy aha, biztos, erre utánam szólt, hogy : "pedig lenne, aki szórakoztatna", majd azzal a tipikus szemlesütős mosolygással bevonult a szobájaba. Én meg ott álltam megsemmisülve.
Ez most tényleg ennyire konkrét volt, vagy MÉG MINDIG csak beképzelem, és csak szimplán jófej?
Na mégis vajon mire gondolhatott, mikor ezt kifejtette?
Nem matekozni szeretne veled, az biztos. :D
Ez tényleg ennyire konkrét volt.
Alig várom a 3. ilyen kérdésed is!
Később, mikor még láttam, hogy fent volt fb-n írtam neki, hogy "mégis mire gondoltál?", mire ennyit válaszolt : " :) ". Egy nyomorult smileyt. :D
Másnap már nem feszegettem a témát.
Nem fogja a szemedbe mondani, hogy feküdj alá.
Ha egyszer kinyilvánítod, hogy benne lennél akkor lesz belőle valami, amúgy meg majd ballagás után rádhajt, ha addig nem lesz más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!