Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti is tartotok magatokról olyan meztelen fotókat mint Jennifer Lawrence?
Figyelt kérdés
Jennifer Lawrence fotói évekkel ezelőtt kiszivárogtak, és elég sok cicis, puncis képe volt magáról. Nektek is vannak ilyenek? Ha igen mi célból? Miért csinál és tart magáról egy nő ilyen képeket?2022. okt. 18. 15:40
21/23 A kérdező kommentje:
#20 Direkt azért mondtam rá először hogy huncut mert nem akartam perverznek nevezni, de valakinek be kellett szólnia miatta. Én nem tartok a farkamról képeket, és nőkről se meztelen fotókat, de aki ilyet tesz abban van egy kis perverzió aminek persze senkinek semmi köze. Az hogy én megnéztem a képeit az ugyanaz a kategória.
2022. okt. 19. 15:32
22/23 anonim válasza:
Van néhány..
Főleg hármas, négyes szexnél szoktunk fotókat, videókat csinálni párommal. Szereti, izgatja ha más pasi is használ. Általában mikor ezeket visszanézzük, dugunk egy extra jót, utána jön, hogy akkor kéne megint egy - két új fazon aki élvezzen rám, belém 😅
23/23 A kérdező kommentje:
Utólag még annyit tennék hozzá hogy nem tartom se ku..nak, se ri..ncnak őt, se más nőket akik ilyen képeket készítenek, és tárolnak magukról. A huncut jelző viszont teljesen jogos ilyen fotók esetén. Érthető hogy Jennifernek fájt hogy kiszivárogtatták a magánéletét, és hogy nem hagyta annyiban.
2022. okt. 20. 01:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!