Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti volt már hogy engedtétek, hogy sex közben a partneretek,belétek pisiljon? Milyen érzés volt?
Figyelt kérdés
jan. 1. 12:28
1/9 anonim válasza:
Igen. Sex után. Forró, feszít, kitölt. Nagyon izgi. 27N
2/9 anonim válasza:
sz.rjatok egymás mellkasára is,idióták!
3/9 anonim válasza:
Fújj. Biztos nem engedném és tuti, hogy egészségügyi gondok is felmerülhetnének.
5/9 anonim válasza:
Tőlem egyszer direkt kérte egy nő,érdekes érzés volt nekem is,jó volt. F
6/9 anonim válasza:
Hogyan lehet álló farokkal pisilni? Nekem szex után még lankadtan is kell pár perc, mire sikerül.
7/9 anonim válasza:
#6.elélvezés után nekem is ez van,érdemesebb az ilyen játékot vagy előtte csinálni,vagy jóval utána,állófarokkal egy kicsit rákoncentrálsz,vagy ha másképp nem,akkor kicsit pihenteted mikor már bent van,hagyod lelankadni,úgy megy. 😉
8/9 Oldfire válasza:
Gyagyás kérdés. Szex közben nem lehet pisilni. A fiúk biztos nem.
9/9 anonim válasza:
De lehet hogyne !!
Még kell nézni ilyen filmet XXX amiben ilyen is van és lehet tanulni vmit belőle.
Álló karokkal is lehet pisilni és action után különösen. 👌🤪🤩
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!