Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen érzés a lány végbelébe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés a lány végbelébe élvezni? Érezni ahogy a bél ingerli a péniszt? Mit lehet bent érezni, nagyon szűk?

Figyelt kérdés

dec. 24. 16:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%
Leírhatatlan. Selymes, meleg érzés és egyben nagyon izgató, ahogy a makkomat masszírozza a bélfal, ha még el is megyek közben, extrém síkos, fuhh bmeg, csodálatos. Szoros, lüktető és társai. Legjobb érzés végbélbe élvezni. F
dec. 24. 16:55
 2/16 anonim ***** válasza:
31%
Inkább azt hogy a pénisz ingerli a bélt.
dec. 24. 18:56
 3/16 A kérdező kommentje:
Szeretném, ha lenne csaj. Nagyon kívánom már.
dec. 25. 01:47
 4/16 anonim ***** válasza:
84%
Fantasztikus érzés. Nagyon szűk és másabb érzés, mint egy punci.
dec. 25. 09:42
 5/16 anonim ***** válasza:
89%

Az, hogy ki mennyire szereti az független attól, hogy mennyire tágul. Az biológia, hogy kinek milyen erősek vagy lazák ott az izmok.

Van aki gyorsabban vissza szűkül egy-egy menet után, van aki nem.

Így van akinek elég szoros és van akinek lazább. Volt olyan nő aki amikor elélvezett úgy rászorított, hogy fájt nekem.

Hogy milyen beleélvezni? Igazából belül szinte semmit sem érezni egy puncihoz képest, mert a punci belülről több területből áll amiknek eltérő a felületük, plusz ott van a méhszáj az megint más fajta ingert tud adni, hogyha a farkam olyan szögben érinti.

A popsinál inkább a tudatot meg az ánusznál ki-be csinálni szeretem. Ott ingerlődik a makk, de ezt is inkább, akkor amikor nincs nagyon kitágulva.

dec. 25. 10:14
 6/16 anonim ***** válasza:
86%
Női oldalrol nagyon finom. Érezni szoktam hogy forró és valahogy mintha pezsgő vagy szénsavas lenne, nagyon bizseregteti a popsim belül. Kb mindig elélvezek én is tőle. 27n
dec. 25. 10:20
 7/16 anonim ***** válasza:
83%
Alapból 15-20perc punciszex kell, hogy elélvezzek. De amikor popsi szüzességeket vettem el, 2lánynál még félig sem volt bent a farkam, pár lökés után hatalmasat élveztem. A harmadik lánynál is csak azért bírtam kb 2percet, mert előtte a puncijába is élveztem.
dec. 25. 19:01
 8/16 anonim ***** válasza:
49%
Én olyan lányokat keresek, akik titokban szexelnének.
dec. 26. 09:00
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
11es Te valami hü.lye vagy?
dec. 26. 10:15
 10/16 anonim ***** válasza:
60%
Én nagykofferes feleségeket szeretnék.
dec. 26. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!