Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Második talin korai lenne ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Második talin korai lenne ha fel jönne hozzám?

Figyelt kérdés
Kérdezzek rá vagy inkább ne? Igazából moziba nincs olyan film amire el tudnánk menni. Mondtam akkor menjünk el kajálni oda se akar:D. Rá kérdeznék nem e jön akkor hozzám filmezni. De lehet korai lenne de alapból nem azért hívnám fel hogy legyen bármi is ha nem lenne engem az se zavarna.
tegnapelőtt 11:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha benne van, akkor nem korai. Te vagy a fiú?
tegnapelőtt 11:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Én.
tegnapelőtt 11:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Korotok?

Pedig tuti azt gondolná.

tegnapelőtt 11:19
 4/6 anonim ***** válasza:
71%

Lehet pont azért offolt ki mindent hogy felhívd. Ugyebár magától mondani "ciki" lenne. De nyilván ez nem 100%

Személy szerint nekem nem korai, én szexeltem első talin is már, többek között a jelenlegi barátnőmmel

tegnapelőtt 11:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én olyanhoz nem megyek fel második randin, akivel még nem ismertük egymást, de ez én vagyok - a mostani páromhoz átmentem, mert baráti társaságból ismertük egymást, és már találkoztunk kétszer, mire elkezdtünk randizni. Mondjuk ő meg is adta a módját, főzött nekem, mire odaértem :D

Más programlehetőség nincs? Kávézás, cukrászda, egy teaház a környéken vagy bármilyen múzeum, stb? Aztán ha úgy adódik és végeztek valahol, áthívod...

tegnapelőtt 11:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Én inkább arra szavaznék, hogy azért offolt mindent mert téged is offolt.

Szerintem a semmin agyalsz kb!

tegnapelőtt 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!