Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a normális, ha a puncinak semmi illata sincs, van egy kicsi, vagy nagyon erős?
Első barátnőmnek nagyon büdös volt a puncija. Azóta mindig ezt szoktam elsőnek "megvizsgálni". Van akinek semmi illata sincs, olyan mint a saját nyálam, van akinek enyhe, de engem már ez is zavar, viszont olyan is van akinek elképesztően büdös, pöcegödör illetve "halszagú". Ha jól tudom az utóbbi betegséget jelez.
Van egy barátnőm, akinek hol enyhén büdös, hol teljesen illatmenetes. Sajnos ezt el is mondtam neki, ráadásul, amilyen hülye vagyok, meg is mutattam neki. Azóta rendkívül kínos, ha elkezdem a belső combját csókolgatni, de a punci kimarad. Persze egyből tudja, hogy azért mert büdösnek találom. Mi a fenétől lehet ez? Állítja, hogy előttem fürdött le, illetve borotválta le a puciját. Mégis, sajnos többnyire kellemetlen "illatú".
Komolyan mondom!
Ki-be-b@szott jó orrom van. A menstruáló nők jó részét is észreveszem (szag alapján).
#29, #31, gondolom ugyanaz vagy. Te mit tapasztalsz, ami a szavazáson elsöprő többség?
- enyhe illatú, nem zavaró
Mondjuk persze ez is egyénfüggő, kinek mi zavaró.
Igen én vagyok a 29 és 31 (ez szerintem egyértelmű ).
Ha nem frissen mosott, akkor igen, a 2. Opció is gyakran fordul elő, kb olyan számban mint az első
De egy egészséges nő aki szarás után megmossa a lyukát, nem hord műszalas bugyit (főleg nem tangát) annak a puncija teljesen semleges. Kb olyan mintha a háta közepét szaglásznád. Persze ha benyúlsz a nyílásba (vagy aktus után) már egyértelműen savas, savanykás tónusokat érzel. DE! Ez nem ugyan az.
Hogy a "nem kellemetlen" kifejezésnek tartalmat adjak: frissen szeletelt párizsi. Picit arra emlékeztetett egyik-másik punci, nem frissen mosva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!