Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány évesen kezdik méregetni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen kezdik méregetni a fiúk a péniszüket?

Figyelt kérdés
Te mikor kezdted? Akkor mekkora volt?

ma 19:04
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
Soha nem mértem, egy baromság.
ma 19:06
 2/9 anonim ***** válasza:
42%
Azt hiszem, 13 éves korom után, de még 14 előtt mértem először. Nem volt valami nagy. Egészen pontosan nem emlékszem rá, de kb úgy 13 cm hosszú volt mereven.
ma 19:08
 3/9 anonim ***** válasza:
41%
11 évesen, 6-7 cm volt.
ma 19:10
 4/9 anonim ***** válasza:
57%
13 évesen mértem először, akkor 14 cm volt
ma 19:21
 5/9 anonim ***** válasza:
63%
Kamasz koromban 17 volt, mára 20 lett.
ma 19:22
 6/9 anonim ***** válasza:
59%
#5 pont mára? Tegnap még 19.8 centi volt?
ma 19:25
 7/9 anonim ***** válasza:
63%
6 meglepődnél
ma 19:26
 8/9 anonim ***** válasza:
72%
Mindenki megméri, kb. a kora pubertás kor környékén (12-14 éves korcsoportban), s méricskéli időnként tinikorában is. Baj akkor van, ha valaki fejben később is ebben a korszakában ragad.
ma 20:31
 9/9 anonim ***** válasza:
57%

4 férfival voltam eddig a 30 évem alatt, egyik se tudta megmondani, hány centi, mert nem méricskéli. (Kezemhez mérten hozzávetőlegesen 15-17 cm volt nekik, szóval nem ez lehetett az oka, hogy nem mérték le, hogy "túl kicsi, minek..")

Egyébként engem sem érdekel hogy 13 vagy 20 centi, ha jó vele a szex, nem érdekelnek a mértékegységek, és ezzel szerintem ők is így voltak. A fiúk mérik, a férfiak használják.)

ma 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!