Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért zavarja a pasikat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavarja a pasikat a kukinak hívom a péniszüket?

Figyelt kérdés
Több pertneremnél volt már, hogy viccesen kukinak neveztem a farkukat. Pl. mikor nadrágon keresztül elkezdtem simizni azt mondtam, hogy hm érzem már keményedik a kukid, vagy csak simán megjegyeztem hogy szép a kukid. Erre többször megsértődtek rajta hogy za márpedig nem kuki hanem farok. De nyilván nem sértő szándékkal mondtam, csak poénból. Én se sértődök meg ha cicinek hávják a mellemet.

2022. ápr. 2. 17:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert picit önbizalomhiányosak és lekicsinyítőnek érzik ezt a becézést. Tudod a pasiknak a méret a legfontosabb. :)
2022. ápr. 2. 17:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Bennünk férfiakban meg van az, hogy kukija a kisfiúknak van. Az apák is kukinak hívják a farkukat a kisfiuk előtt, így beszélnek róla. Tehát gyerekes, és emiatt úgy érzik, mintha gyerekfaroknak hívnád, tehát kicsinek, kevésnek, fejletlennek.

A cici pedig szexualizált kifejezés, amellett, hogy a gyerekeknél is megvan.

2022. ápr. 2. 17:14
 3/12 anonim ***** válasza:
engem nem zavar! a fütyi már viszont zavarna.
2022. ápr. 2. 17:14
 4/12 anonim ***** válasza:
10%
Engem se a kuki se a fütyi se a kispöcsös nem zavarna.Csak olyan lány írjon privit aki el tud engem ezzel fogadni
2022. ápr. 2. 17:15
 5/12 anonim ***** válasza:
83%

Engem még izgatna is, szerintem aranyos ha így hivatkozik rá…

Amúgy meg én sem azt szoktam mondani, hogy pina, suna, picsa, lyuk, stb. hanem azt hogy punci.

2022. ápr. 2. 17:37
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a pasim is szokta mondani a farkára hogy kuki. Semmi rossz dolog nincs benne.
2022. ápr. 2. 17:47
 7/12 anonim ***** válasza:
72%
"Én se sértődök meg ha cicinek hávják a mellemet." És ha alulfejlettnek az agyadat?
2022. ápr. 2. 17:59
 8/12 anonim ***** válasza:
93%
Mert óvodás szóhasználat.
2022. ápr. 2. 21:19
 9/12 anonim ***** válasza:
90%
Én péniszemet is hívta már egy csaj kukinak, később már húzta a száját mikor próbált bele ülni. :)
2022. ápr. 2. 23:08
 10/12 dregor ***** válasza:
Nekem mindegy minek hívod, csak ne beszélj teli szájjal... :)))
2022. ápr. 4. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!