Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb cikk szerint amit olvastam az átlag pénisz méret 15 centiméter körüli. Találtam egy fórumot ahol vonalzoval együtt lefényképezik a péniszüket és itt 10/8 penisz a kép szerint 7 inch kb18 cm akkor megis messze nem a 15 cm az átlag?
A megértéshez szükséges ismeretek:
1 Általános iskolás matek. Az átlag úgy jön ki, hogy összeadod az ÖSSZES elemet és elosztod az elemek számával. Nyilán ha van egy átlag, akkor lennie kell átlagnál nagyobbnak és átlagnál kisebbnek is, és ezek kiegyenlítik egymást.
2 Alap emberismeret. Mindenki azzal dicsekszik, amiből jobb másoknál. Ha gazdag vagy akkor a Pénzedddel, ha sikeres vagy akkor az eredményeiddel, ha nagy a farkad akkor meg azzal. Nyilván a sok 10 centis nem fogja kitolni a netre a cuccost vonalzóval megtámogatva. De még a 11, 12, 13 centisek se. Úgyhogy egy netes oldalról csak akkor fogod tudni megmondani az átlagot, ha mindenki kötelezően feltötli a magáét, addig csak az extrém eseteket látod.
Szerintem ha kicsit gondolkodsz, magad is rájöhettél volna.
Ezt anno a neten találtam:
Péniszméret lexikon
Hogy mérjük a pénisz hosszát?
Állva, váll széles terpeszben egyenes testtartással, a péniszt 90°-al elforgatva a törzstől a pénisz tövétől mérjük meg a makk végéig egy kihúzható mérőszalaggal.
Magyarországon a merev pénisz hosszúsága:
0-3,5 cm = világrekord kicsi
4-7,5 cm = mikropénisz
8-9,5 cm = nagyon kicsi
10-11,5 cm = kicsi
12-13,5 cm = átlag alatti
14-16,5 cm = átlagos
17-18,5 cm = átlag feletti
19-20,5 cm = nagy
21-24,5 cm = nagyon nagy
25-34,5 cm = hatalmas
35 cm vagy több = világrekord nagy
Hogy mérjük a pénisz tényleges vastagságát/körméretét/kerületét?
Ugyanaz az alaphelyzet, tekerjünk körbe egy körbehajtható mérőszalagot, úgy hogy a kiindulópont és a végpont
megegyezzen és olvassuk le az értéket vagy tegyük ugyanezt egy kivágott vékony papírlappal amit később ráillesztünk
egy vonalzóra és így olvassuk le az értéket.
Magyarországon a merev pénisz kerülete:
10,5 cm vagy kevesebb = vékony
11-11,5 cm = átlagnál vékonyabb
12-13,5 cm = átlagos
14-14,5 cm = átlagnál vastagabb
15 cm vagy több = vastag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!