Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik itt lányok mondják hogy az előző partnerük pénisz mérete x centiméter volt, ők tényleg le is mérték?
Figyelt kérdés
2020. okt. 24. 21:55
1/8 anonim válasza:
Nem hinném hogy a lányok centivel járnak pasizni 🙃
2/8 anonim válasza:
Nem, csak megkérdezték a pasit, aki hazudott, a csajok meg boldogan elmondták ezt a barátnőinek.
3/8 anonim válasza:
Én nem, de a férjem a kapcsolatunk elején lefotózta egy centivel és elküldte 😅
15 - a tökéletes szám :)
4/8 anonim válasza:
#3 akkor én a 14 centivel kicsi vagyok(irónia)
7/8 anonim válasza:
Az én 13 centisemre a csaj legalább 16-ot mondott. Az se látott még phaszt.
8/8 anonim válasza:
Az itt író pasik miért erőltetik annyira, hogy a nő igenis mondja meg, szerinte mekkora pénisz ideális számára...?
Ma két ilyen ember is megtalált, egyébként nem kétbites bugris bunkók. Mégsem haladt a társalgás, míg nem írtam valami számot tippre, mert sosem méregetek.
Komolyan, mi a frászért kellene tudnom, és neked miért fontos tudnod? A p.nci nem egy cipő, amibe ha nagyobb lábat erőltetnek, a többin lötyögni fog meg csámpás lesz.
Felnőhetnétek már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!