Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a normális, ha a puncinak semmi illata sincs, van egy kicsi, vagy nagyon erős?
Első barátnőmnek nagyon büdös volt a puncija. Azóta mindig ezt szoktam elsőnek "megvizsgálni". Van akinek semmi illata sincs, olyan mint a saját nyálam, van akinek enyhe, de engem már ez is zavar, viszont olyan is van akinek elképesztően büdös, pöcegödör illetve "halszagú". Ha jól tudom az utóbbi betegséget jelez.
Van egy barátnőm, akinek hol enyhén büdös, hol teljesen illatmenetes. Sajnos ezt el is mondtam neki, ráadásul, amilyen hülye vagyok, meg is mutattam neki. Azóta rendkívül kínos, ha elkezdem a belső combját csókolgatni, de a punci kimarad. Persze egyből tudja, hogy azért mert büdösnek találom. Mi a fenétől lehet ez? Állítja, hogy előttem fürdött le, illetve borotválta le a puciját. Mégis, sajnos többnyire kellemetlen "illatú".
Szerintem ez attól is függ, hogy mennyire működik a "kémia" kettőtök között. Pl jobban bukok az olyan csajokra, akiknek nem érzem, hogy lenne szájszaga. De ettől még nem gondolom logikusnak, hogy léteznek olyan nők, akiknek nincs szájszaga. Lehet amit én nem érzek az másnak kellemetlen és fordítva. Ugyanez igaz lehet a puncira is - szerintem.
De egyébként elég sok partnerem volt már és változó. Volt olyan csajom akinek teljesen semleges volt, és víztiszta puncinedve volt. És volt olyan is akinek mindig elég erős volt, szex közben is inkább "krémes" volt amikor dugtam. Ha túl erős a szag és zavaró az mondjuk inkább betegségre utalhat.
Az az optimális, amikor mindig van egy kis jellegzetes punci illata a puncinak, de nem túl erős, nem zavaró, nem büdös, de az se jó ha semmi szaga vagy ha mindig szappan illatú. Akkor túl van mosva.
6. vagyok, volt olyan 19 éves csajom még egyetemen, akit amikor először megujjaztam és aztán megszagoltam az ujjam , kicsit a pörköltre emlékeztetett :D Pedig semmi baja nem volt. A legtöbbet szerintem lehet hasonlítani minimálisan a halszaghoz, meg ha nyalod akkor kicsit fémes. Ha épp nem fürdött le és a nap végén nyalod ki, akkor szintén a pisi+izzadtság keveredésének van egy jellegzetes szaga. És amúgy a menstruációs ciklus alatt is változik, hogy van-e épp fehérfolyás stb.
Szóval sok mindentől függ, de ha nem tudod rendesen kinyalni a csajod, úgy hogy álljon tőle a farkad, akkor nem vagy elég tökös gyerek. Van még mit gyakorolnod :) Úgy kéne nyalnod a pinát, mint koldus a serpenyőt, no matter what
Azt nem írtad, hogy fürdés után tesztelted-e. Mert több óra elteltével lesz szaga az egészséges puncinak is, a combhajlat is beizzadhat, ez természetes. Főleg, ha pisilt is azóta. Fürdés után nyilván egy kis ideig semleges. Ha a hüvelyèbe nyúlsz, s azt az ujjadat szagolod meg, az ad megbízható infót, mivel az a rész nem izzad be, nem büdösödik, mivel öntisztuló. Az íz és illat pedig a ciklustól is erősem függ.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!