Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a normális, ha a puncinak semmi illata sincs, van egy kicsi, vagy nagyon erős?
Első barátnőmnek nagyon büdös volt a puncija. Azóta mindig ezt szoktam elsőnek "megvizsgálni". Van akinek semmi illata sincs, olyan mint a saját nyálam, van akinek enyhe, de engem már ez is zavar, viszont olyan is van akinek elképesztően büdös, pöcegödör illetve "halszagú". Ha jól tudom az utóbbi betegséget jelez.
Van egy barátnőm, akinek hol enyhén büdös, hol teljesen illatmenetes. Sajnos ezt el is mondtam neki, ráadásul, amilyen hülye vagyok, meg is mutattam neki. Azóta rendkívül kínos, ha elkezdem a belső combját csókolgatni, de a punci kimarad. Persze egyből tudja, hogy azért mert büdösnek találom. Mi a fenétől lehet ez? Állítja, hogy előttem fürdött le, illetve borotválta le a puciját. Mégis, sajnos többnyire kellemetlen "illatú".
Az a baj, férfiak. nők annyira nem értenek egymás testéhez, egészségéhez.... gondolom nem is vagy túl idős, kérdező.
A hüvely nem egy steril közeg, saját flórával rendelkezik, különböző baktériumok, gombák alkothatják, melyek ha elszaporodnak, túlsúlyba kerülnek, különböző tüneteket okozhatnak a nőnél. Ebből egy lehet a kellemetlen szag.
Elterjedt hámelváltozás pl. a méhszájseb is, ami erőteljesebb váladékozást eredményezhet, ami nem szagtalan, szintén a hüvelyflóra milyenségétől változóan... amire befolyással is van!
Ott vannak továbbá a különböző nemi betegségek, amik baromira elterjedtek, csak sokan, a tinik, fiatalok, tudatlanok, szemellenzősök hajlamosak nem tudomást venni róla. Szintén okozhatnak kellemetlen szagokat.
És akkor még ott az intim higiénia is, fogalmunk sincs, hogy amikor azt mondja valaki "most fürödtem", pontosan hogy ápolta magát odalent...
Ha nem tetszik valakinek a szaga, szerintem kulturáltabban is lehet közöli, nem belé nyúlsz és az orra alá teszed! STD-kről is érdemes beszélni egy kapcsolat elején, és el lehet menni szűrésre.
Ha igazit fogok ki, annak a puni szaga is tetszik.
Sőt pár alkalom után mar ha csak eszembe jut az az illat már attól feláll.
És ez az illat ébreszti fel az esztelen vonzalmat majd a szerelmet is.
És akkor van az amit te írsz...igazából többnyire ez van.
Hogy szép a nő, jó is vele...de nem olyan a szaga.
És akkor kompromisszumot köt az ember, hogy beéri ezzel, vagy tovább keresgél.
De ez a fürdetés a nő szembesítése a szagával, ezek sehova se vezetnek.
Szerintem genetikailag kódolt, hogy az igazán nekünk való, a tőlünk genetikailag legtávolabb álló elllentétes nem egyedét fogjuk kívánatos szagúnak érezni. Mert vele hozható létre a genetikailag legegészségesebb utód.
Na most kérem szépen, egy fontos dolgot emelnék ki.
"Sajnos ezt el is mondtam neki"
Nem! Nem sajnos. Bár a stílusodról nem tudok, remélhetőleg megfelelő tisztelettel és óvatossággal közölted. Megkapta a szükséges információt.
Innentől az ő felelőssége, hogy mit kezd vele. Aki igényes és/vagy akinek fontos vagy az utána jár a témának, elgondolkodik mit lehetne tenni ellene. Illetve nyilván elmegy orvoshoz is (nem mindig nőgyógyászati betegség ha valaki büdös ott lent. Nyilván aki nagyon büdös ott egyértelműen baj van, és nem csak a higiéniával. Nem, a szőrtelenítés és a higiénia az két külön dolog).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!