Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a normális, ha a puncinak semmi illata sincs, van egy kicsi, vagy nagyon erős?
Első barátnőmnek nagyon büdös volt a puncija. Azóta mindig ezt szoktam elsőnek "megvizsgálni". Van akinek semmi illata sincs, olyan mint a saját nyálam, van akinek enyhe, de engem már ez is zavar, viszont olyan is van akinek elképesztően büdös, pöcegödör illetve "halszagú". Ha jól tudom az utóbbi betegséget jelez.
Van egy barátnőm, akinek hol enyhén büdös, hol teljesen illatmenetes. Sajnos ezt el is mondtam neki, ráadásul, amilyen hülye vagyok, meg is mutattam neki. Azóta rendkívül kínos, ha elkezdem a belső combját csókolgatni, de a punci kimarad. Persze egyből tudja, hogy azért mert büdösnek találom. Mi a fenétől lehet ez? Állítja, hogy előttem fürdött le, illetve borotválta le a puciját. Mégis, sajnos többnyire kellemetlen "illatú".
Függ még attól is hogy mit evett, eszik. Milyen étkezési szokása van, változatosan étkezik vagy sem.
Nekem volt egy nőm, mikor szexeltünk előtte tusolt és finom punci illata volt. Egyéb esetben meg finoman szólva nem kellemes illatú ott. Változtatott az étrendjén és még voltam őrülve érte olyan finom illatú volt, többet nem éreztem rajta "szagot".
Am a se gget nem próbáltad még?
Mert fürdés után az tuti tiszta.
Viszont ahogy írod én is jartam hasonlóan mint te.
Flörtöltem a nővel messengeren. Leírtam neki, tejszínhabot fogok fujni a cicidre a puncidra és le fogom nyalogatni.
Rá is fújtam nyaltam bele és nem mosdatlanság szag csapott meg, mert kánikula volt így mikor hazaértünk tusoltunk, hanem egy alapjaiban olyan kellemetlen szag, hogy öklendezni kezdtem a farkam meg lelankadt.
Kb 10 percig szopott mire minden kéjjenc emlékem magam elé kivetítve ujra fel tudtam állítani a farkam ilyen sokk után.
Én ilyenkor mindig azt csinàlom, hogy innentől a punija felejtős. És a fenekét kezdem el nyalni tagítani, mert annak fürdés után nincsen szaga.
Meg jó nézni is a döbbent arcukat, hogy -anyád a csávó olyan gatlastalan vadállat, hogy beleteszi a nyelvét a fenekembe....-
De mindig az összestől megkerdeztem utána- este hova tegyem a nyelvem?
És ugyanazt írták. Imadják ha szét van nyalva nyelvel ki van tágítva a fenekük.
Lényeg a lényeg nekem ez az alternaívám a nyalhatatul büdös punis nőkre, akik amúgy rendesek, jól ki lehet velük jönni.
Nyalhatalanul büdös punci háttere jó eséllyel bakteriális fertőzés!
Utolsó ekkora kamuz ne nyomjál, a feneke is a puncija mellett van, tehát ha a puncija büdös, azt a fenék nyálas a közben is érzed!
A büdös picsa igénytelenség.
Szerencsére nagyon jó a szaglásom, és zárt térben ruhán keresztül is megérzem, ha patológiás
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!