Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha adott esetben 'Nem'-et mondok a ferjem kozeledesere, akkor jon a kerdes, hogy "Legalabb a cicidre megcsinalhatom?" Volt h belementem, de megalazonak erzem nagyon. Neha feszultseg van ebbol, nem erti, h ezzel targynak erzem magam. Velem van a gond?
De mivel sz@rik rá? Hogy hétfőtől szombatig minden nap lefekszik vele csak vasárnap nem? Vagy azzal, hogy nem engedi, hogy a mellére élvezzen, amikor neki még csak kedve sincs a szexhez? Halljátok ti magatokat?
#33: Miért, ti halljátok magatokat?
Sehol sem írta, hogy hétfőtől szombatig lefekszenek, csak hogy rendszeresen van szex. (Mondjuk, erről olyan jó lenne megkérdezni a másik felet is... Lehet, hogy érnének minket meglepetése.)
Azt sem sikerül összerakni, hogy miért megalázó, hogy az ember élvezetet okoz a társának. Dehát, olyan apróságok, mint a logika, titeket itt nem szoktak érdekelni soha.
Nem, nincs hetfotol szombatig szex. Rendszeres alatt a heti atlag egyet ertem, van h tobb, volt mar olyan het is a 13 ev alatt (nem is egy), amikor egyaltalan nem volt. Van/volt olyanis amikor nem.lehetett szex, de ugy felporgetett h en megcsinaltam neki.
Nem magat a mellre elvezest, az oralis szexet, vagy barmit ami mindenkinek jo tartom megalazonak, hanem azt, hogyha azt mondom nincs kedvem, es nem.tartja tiszteletben.
Nem tudom az miert jo varkinek ha a masik kedvetlenul, szivessegbol belemegy olyasmibe, ami rossz erzeseket okoz neki.
En inkabb bevalallom h megmondom.mihez van kedvem es mihez nincs, mi esik jol es mi nem. Soha nem jatszottam orgazmust, vagy hazudtam hogy mennyire jo valami ami nem az..
Én csak azt nem értem, hogy itt a GYK-n általában mindig a férfi a hibás.
A nő nem lehet ebben az esetben sem, a férfi erőszakos, a férfi bántalmaza a nőt. Ez sült ki itt is. 😂
Pedig a kérdező hajlik a mellre való élvezésre, mindegy mit mond neki a férje épp azért, hogy ne legyen szerető. 🤣
Ő fel attól, hogy oda jut, pedig annyit kellene tenni, hogy ha nincs kedve még egy csókot se ad neki!!!
Azért érzi megalázónak a helyzetet is, mert ő magát alázza meg azzal, hogy inkább engedi, mint szeretőt tartson a drága férje. 😂
És igen vicces az egész, mert itt csak ez van az egész mögött.
Nem kötözi ki a párja, nem fogja le, csak mondja IDŐNKÉNT, hogy jól esne neki. A feleség maga vállalja a szerepet, de nem menti meg semmi attól, hogy harmadik lépjen a színre, mert nem egyezik a szexuális étvágy.
Úgyhogy nyugodtan hagyd abba kérdező a az áldozat szerepét, nem fog titeket megmenteni semmi.
Örök tény, nagys.asszonyokkal nem szexelünk, pláne párkapcsolatot nem tartunk fenn.
Főleg a kontrollmániás nőknek van taka...
Csak megkérdőjelezzük a viselkedéseteket, ha már ti nem teszitek.
Na, hát végül is kibukott, hogy alig van szex... Gondolom, ez úgysem fog ezután sem egy felháborodott női hozzászólót sem befolyásolni... :D
#36: Ja, hát a gyk-n évek óta alap, hogy tök mindegy, mi a sztori, a férfi lesz a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!