Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha adott esetben 'Nem'-et...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha adott esetben 'Nem'-et mondok a ferjem kozeledesere, akkor jon a kerdes, hogy "Legalabb a cicidre megcsinalhatom?" Volt h belementem, de megalazonak erzem nagyon. Neha feszultseg van ebbol, nem erti, h ezzel targynak erzem magam. Velem van a gond?

Figyelt kérdés

2023. febr. 18. 14:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
30%
#30: Pont úgy, ahogy a nő szrik a férfira a kapcsolatban... Ugye milyen szép a szerelem? És a kettős mércétek?
2023. febr. 18. 15:55
 32/77 anonim ***** válasza:
39%
#24-nek címeztem a #30 választ.
2023. febr. 18. 15:55
 33/77 anonim ***** válasza:
74%

De mivel sz@rik rá? Hogy hétfőtől szombatig minden nap lefekszik vele csak vasárnap nem? Vagy azzal, hogy nem engedi, hogy a mellére élvezzen, amikor neki még csak kedve sincs a szexhez? Halljátok ti magatokat?

2023. febr. 18. 15:57
 34/77 anonim ***** válasza:
53%

#33: Miért, ti halljátok magatokat?

Sehol sem írta, hogy hétfőtől szombatig lefekszenek, csak hogy rendszeresen van szex. (Mondjuk, erről olyan jó lenne megkérdezni a másik felet is... Lehet, hogy érnének minket meglepetése.)

Azt sem sikerül összerakni, hogy miért megalázó, hogy az ember élvezetet okoz a társának. Dehát, olyan apróságok, mint a logika, titeket itt nem szoktak érdekelni soha.

2023. febr. 18. 16:08
 35/77 A kérdező kommentje:

Nem, nincs hetfotol szombatig szex. Rendszeres alatt a heti atlag egyet ertem, van h tobb, volt mar olyan het is a 13 ev alatt (nem is egy), amikor egyaltalan nem volt. Van/volt olyanis amikor nem.lehetett szex, de ugy felporgetett h en megcsinaltam neki.

Nem magat a mellre elvezest, az oralis szexet, vagy barmit ami mindenkinek jo tartom megalazonak, hanem azt, hogyha azt mondom nincs kedvem, es nem.tartja tiszteletben.

Nem tudom az miert jo varkinek ha a masik kedvetlenul, szivessegbol belemegy olyasmibe, ami rossz erzeseket okoz neki.

En inkabb bevalallom h megmondom.mihez van kedvem es mihez nincs, mi esik jol es mi nem. Soha nem jatszottam orgazmust, vagy hazudtam hogy mennyire jo valami ami nem az..

2023. febr. 18. 16:19
 36/77 anonim ***** válasza:
42%

Én csak azt nem értem, hogy itt a GYK-n általában mindig a férfi a hibás.

A nő nem lehet ebben az esetben sem, a férfi erőszakos, a férfi bántalmaza a nőt. Ez sült ki itt is. 😂

Pedig a kérdező hajlik a mellre való élvezésre, mindegy mit mond neki a férje épp azért, hogy ne legyen szerető. 🤣

Ő fel attól, hogy oda jut, pedig annyit kellene tenni, hogy ha nincs kedve még egy csókot se ad neki!!!

Azért érzi megalázónak a helyzetet is, mert ő magát alázza meg azzal, hogy inkább engedi, mint szeretőt tartson a drága férje. 😂

És igen vicces az egész, mert itt csak ez van az egész mögött.

Nem kötözi ki a párja, nem fogja le, csak mondja IDŐNKÉNT, hogy jól esne neki. A feleség maga vállalja a szerepet, de nem menti meg semmi attól, hogy harmadik lépjen a színre, mert nem egyezik a szexuális étvágy.

Úgyhogy nyugodtan hagyd abba kérdező a az áldozat szerepét, nem fog titeket megmenteni semmi.

2023. febr. 18. 16:20
 37/77 anonim ***** válasza:
20%
Nem tudom, én örülnék ha néha a párom belemenne hogy csak neki jo, de én sose orálozhatok neki viszont ő simán kielégítene úgy hogy ő nem megy el. Próbáltam már megbeszélni vele de hajthatatlan. Ha nekem nem akkor neki se (pl ha megvan)
2023. febr. 18. 16:21
 38/77 anonim ***** válasza:
40%

Örök tény, nagys.asszonyokkal nem szexelünk, pláne párkapcsolatot nem tartunk fenn.

Főleg a kontrollmániás nőknek van taka...

2023. febr. 18. 16:21
 39/77 anonim ***** válasza:
79%

Csak megkérdőjelezzük a viselkedéseteket, ha már ti nem teszitek.

2023. febr. 18. 16:25
 40/77 anonim ***** válasza:
59%

Na, hát végül is kibukott, hogy alig van szex... Gondolom, ez úgysem fog ezután sem egy felháborodott női hozzászólót sem befolyásolni... :D

#36: Ja, hát a gyk-n évek óta alap, hogy tök mindegy, mi a sztori, a férfi lesz a hibás.

2023. febr. 18. 16:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!