Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gond lehet ebből?

Figyelt kérdés
A fiú vallásos, alkalmanként templomba jár, a lány egyáltalán nem hívő, bár megkeresztelték. Lehet-e ebből konfliktus?

2023. jan. 13. 14:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Természetüktől függő. Attól függ, mennyire szokták ráerőltetni a saját gondolkodásukat a másikra.
2023. jan. 13. 14:43
 2/13 anonim ***** válasza:
Amíg nem hangzik el a minek mész te oda, addig maradhatna.
2023. jan. 13. 14:44
 3/13 A kérdező kommentje:
A lány vagyok. Felvetette, hogy egyszer vele tarthatnék. Ez már intő jel lehet?
2023. jan. 13. 14:46
 4/13 anonim ***** válasza:
27%

Mitől intő jel, hogy elmész vele templomba?

Jeffrey Dahmerrel kéne?

2023. jan. 13. 14:50
 5/13 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy esetleg később rám akarná erőltetni a vallásosságával összefüggő dolgokat. Ezt nem szeretném.
2023. jan. 13. 14:53
 6/13 anonim ***** válasza:
Lehet gond, attól függően, milyen mélyen vallásos (és itt nem a hívőségre / hitre, hanem a vallásra gondolok főleg, akár a konkrét felekezethez való hozzáállásra). Szerintem nem árt erről elbeszélgetni, mielőtt később lesz belőle konfliktus. Egyik barátnőmmel pl. "szórakozott" egy ideig egy srác, vagyis próbálgatta, milyen egy "nem olyannal", aztán később szakított vele, mert jaj, mit szólnak majd a templomban / anyucikája, hogy nem olyan felekezetű nővel van.
2023. jan. 13. 14:57
 7/13 anonim ***** válasza:
Erőltetni semmiképp. Majd kiderül mennyire illetek össze.
2023. jan. 13. 15:00
 8/13 anonim ***** válasza:
68%
Mondok egy 2023-ban eretnek dolgot. Beszéld meg vele!
2023. jan. 13. 15:02
 9/13 anonim ***** válasza:
53%

Te meg húzd meg a határokat, ha ez nem fér bele.

Semmi se kötelező.

2023. jan. 13. 15:04
 10/13 anonim ***** válasza:
72%

Nem kellene, hogy baj legyen belole. Ket baratnom is vallasos (en feluton vagyok), a baratnoim parjai es az en parom nem vallasosak. Ezert a baratnoimmel jarok.

De attol, hogy a parjaink nem vallasosak, ha megkernenk oket, akkor eljonnenek velunk 1-1 alkalommal a templomba, azt a kb 40 percet ki lehet birni. Mi is elmegyunk veluk foci meccsre, en is nezek a parommal f1-et vagy elkiserem a feketr zajra, meg o is eljon velem a DM-be nezelodni. (Tudom, hogy ezek nem olyanok, mint a templomba jaras, csak arra akarok utalni, hogy vannak olyan programok, amik csak az egyikonket erdekel, de megis megy a masikunk is.)

Es nem, nem into jel, hogy feldobta, hogy EGYSZER elkiserhetned.

2023. jan. 13. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!