Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha adott esetben 'Nem'-et...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha adott esetben 'Nem'-et mondok a ferjem kozeledesere, akkor jon a kerdes, hogy "Legalabb a cicidre megcsinalhatom?" Volt h belementem, de megalazonak erzem nagyon. Neha feszultseg van ebbol, nem erti, h ezzel targynak erzem magam. Velem van a gond?

Figyelt kérdés

2023. febr. 18. 14:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
75%

A petting is általában kölcsönös. Ha meg nem kölcsönös, akkor is az van, hogy mindketten akarják. Itt a kérdező ezt NEM AKARJA,a csávója meg nyomást gyakorol rá, bűntudatot kelt benne, amiért nem akar MINDEN NAP szexelni. B@szki, a csávó egy önző manipulatív ösztönlény.

2023. febr. 18. 15:31
 22/77 anonim ***** válasza:
29%

Nyugodtan mondj neki nemet egyszer, kétszer, háromszor... Csak utána ne sírj, ha keres egy olyan nőt, akinél érzi, hogy vágyik is rá. És azon se csodálkozz, ha majd ő is nemet mond a kéréseidre.

Egyébként annyira vicces megnézni, hogy mennyi rossz kapcsolatban és kapcsolat nélküli nő tipródik az ilyen kérdéseknél. Ti élvezitek, hogy más kapcsolatát is tönkretennétek és lehúznátok? Normális esetben a szex az, amit egy kapcsolatban kap csak meg az ember. Ha ott nem kapja meg, akkor ott már probléma van. De, ti valamiért ezt mindennel felülírjátok, aztán hisztiztek, hogy gonosz férfiak.

2023. febr. 18. 15:36
 23/77 anonim ***** válasza:
80%
Ha ez neked a határaidba nem fér bele, és ezt ő nem fogja fel, és ennek ellenére ugyanúgy erősködik, meg ilyeneket mond, amiket írtál, akkor ő tényleg nem tisztel téged.
2023. febr. 18. 15:36
 24/77 anonim ***** válasza:
30%

De miért nem akarja? Azért, mert szerinte megalázó. De mi benne a megalázó? Én nem hiszem el, hogy nincs olyan eset pároknál, hogy nem esik jól szexelni az egyiknek és a másik attól még kielégíti. Mert nem tartja lealacsonyítónak, sőt élvezi, hogy ő általa, nemi szerv nélkül is örömet okoz a másiknak.

Menstruáció közben is mennyi nő simán megteszi kézzel, mert izgatónak tartja, nem gondolja, hogy attól kevesebb vagy ilyesmi.

Nemrég írta, hogy benne van mindenben, jó neki a szex, nem erőszakos a férje, minden klappol.

Akkor hol van a hiba? A fejében! Ezért érzi azt, hogy ő lealacsonyodik, hogy egy eszköz.

Nem állítom, hogy nem lenne igazad 22 ha amúgy a szex nem lenne élvezetes, de egy szóval nem írta azt! Úgyhogy nyugodtan pontozatok le, nem izgat, itt a kérdező fejével van a gond.

2023. febr. 18. 15:37
 25/77 anonim ***** válasza:
74%

Nem tudom miért nem ismertek fel egy bántalmazó kapcsolatot.

Nem kötelességed minden nap szexelni vele és nem kell közreműködnöd minden szexuális fantáziájában. Ugyanolyan ember vagy te is, mint ő. Tökéletesen tudják ezt a férfiak, de ki akarnak használni, és meg is teszik, mert "kanosak" és inkább kihasználnak téged a saját jólétükért.

Egyébként aki azt mondja a "nincs kedvem szövegre", hogy legalább rádverhetem? Ahelyett, hogy azt mondaná, hogy akkor nyallak 20 percet és csókolgatlak, hátha megjön a kedved, ha szeretnéd, az bizony utolsó kihasználós mocsok, akinek csak a saját élvezete fontos. Nálad is fontosabb. Egyébként biztosraveheted, hogy megcsal, mivel igen, tárgyként kezel és tenne olyat, ami neki jó, neked nem, ez nem érdekli és úgy érzi neki jár, elhiheteted, hogy mástól is elveszi, akire épp rágerjed;)

Borzalmas amik mennek kapcsolatokban, és nők közlik, hogy jó házasságuk van. Lefogadom, hogy nincs minden alkalommal orgazmusod szexnél, de azért bönyögöd, hogy jó a szex, csak mert nem akarsz egyedül lenni illetve nem akarod beismerni, hogy szr a házasságod.

Én ebből már ezeréve kiléptem volna. Nem a tárgyként kezelés, hanem a maga élvezetére kihasználás, bántalmazó-manipulatív viselkedés miatt. NINCS HÁZASSÁGI SZIVESSÉG ÉS SEMMI SEM KÖTELEZŐ HÁZASSÁGBAN!(pláne nem szexuális téren!)

2023. febr. 18. 15:40
 26/77 anonim ***** válasza:
88%

"Volt h belementem, de megalazonak erzem nagyon."

Ha így érzed, ne menj bele néha se. Legyél következetes.

2023. febr. 18. 15:42
 27/77 anonim ***** válasza:
77%

Miért, szerinted az a megoldás, hogy szó nélkül megcsinál a nő minden sz@rt,amit a férfi kér, mert juj akkor elhagyja, meg majd más megadja neki? Mert szerintem nagyon nem. Arra is kíváncsi lennék, hogy hány férfi lenne erre képes fordított esetben, hogy befogja, és megenged mindent a nőnek.

A normális emberekkel lehet kompromisszumot kötni, mert felfogaják, ha a másiknak vmi kellemetlen. Nehogy már ne tudjak egy mellreélvezést elengedni, ha tudom, hogy az a másiknak, akit elvileg szeretek ez kellemetlen. Ez kib@szott kis dolog, komolyan mondom, ennél sokkal nagyobb dolgokat is képesek elengedni emberek a párjuk miatt. Csak meg kellene már tanulni, hogy attól, hogy arra kondicionáltad magad, hogy minden nap 2x kivered, attól még nincs automatikusan jogosultságod bármikor a szexre, akkor sem, ha van nőd.

2023. febr. 18. 15:46
 28/77 anonim ***** válasza:
21%

#25: Természetesen semmi megalázó nincs benne, csak épp unatkozik az illető és kell valami feszültséget generálni. Tipikus női viselkedés.

#27: Valóban bántalmazó kapcsolat, ahol szexmegvonás van.

"Ahelyett, hogy azt mondaná, hogy akkor nyallak 20 percet és csókolgatlak, hátha megjön a kedved"

A nő is mondhatná, hogy így mehet. Teszi? Nem.

"Egyébként biztosraveheted, hogy megcsal, mivel igen, tárgyként kezel"

Na, már jósok is lettetek, ti megkeseredett gyakoris nők? És nem, továbbra sem kezeli tárgyként.

"NINCS HÁZASSÁGI SZIVESSÉG ÉS SEMMI SEM KÖTELEZŐ HÁZASSÁGBAN!"

Mármint, amíg nőről van szó... Valahogy fordított helyzetben nem tipródtok így soha.

2023. febr. 18. 15:47
 29/77 anonim ***** válasza:
100%

#28: Szerintem az a megoldás, hogyha a felek beszélnek egymással és tesznek egymás kedvéért. Na, hát általában ez szokott megszűnni és valamiért ebből mindig csak az egyik oldalt nézitek.

Voltak hasonló kérdések fordított nemekkel, valahogy ott nem ilyen válaszokat toltak az emberek többségében.

2023. febr. 18. 15:53
 30/77 anonim ***** válasza:
82%

SZERINTE megalázó, SZERINTED nem. Nem vagyunk egyformák. Nyilván nem lehet erről objektívan eldönteni, hogy megalázó-e vagy sem, ezt neki kell éreznie. Ő úgy érrzi hogy az, el is mondta a csávójának, a csávó meg sz@rik rá, hogy mit érez. Ugye milyen szép a szerelem?

2023. febr. 18. 15:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!