Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ha 40 es férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha 40 es férfi szeretőt keresek, a többség miért ítélkezik felette anélkül, hogy tudná milyen az ő helyzete miért csinálja? Nőket kérdezem benneteket is elítélnek? A többségnek megvan rá az oka

Figyelt kérdés

2023. febr. 7. 08:16
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
43%
30. Feldobta. De kíváncsian várom hogy mikor küldöd a női kérdezők által feltett kérdést!!
2023. febr. 7. 11:07
 32/51 anonim ***** válasza:
0%

Készséggel válaszolok a kérdéseidre

Az első és utolsó kérdésedre egyben válaszolnék.

-igen, testileg és lelkileg is kölcsönösen kielégítő volt a kapcsolatunk közel 18 évig.

Szakítottam időt arra is, hogy kettesben legyünk, mozi, színház, vacsora, néha wellness. Szexuális téren sem voltam sosem önző, mindig fontos volt számomra az ő öröme. Nem vagyok egy tahó, önző ember, fontos volt számomra, hogy a nejem is kielégüljön.

-valóban akart szexelni velem, kölcsönösen kezdeményeztünk. Nem voltak fejfájós esték, stb.

-3 gyermeket szült nekem, a legidősebb most 15, a legkisebb 5.

10 év különbség van köztük, szóval szerintem ez nem annyira kényszernek tűnik🙂

-SOSEM szedett fogamzásgátlót, mikor gyereket szerettünk volna, nyilván nem kellett, "uborkaszezonban" pedig én védekeztem.

Azt tudod ugye, hogy a frigiditás mentális probléma? Természetesen megjártunk ez ügyben is mindent, párterápia, pszihológus, szexológus, stb.

Igen, tud róla.

Nyilván nem úgy, mint egy cuckold kapcsolatban, nem számolok be neki az elmúlt éjszakáról, de tudja.

2023. febr. 7. 11:09
 33/51 anonim ***** válasza:
61%
Mert az emberek elvonatkoztatnak, helyettesítik tudat alatt magukat a szituációba. A nők azért ítélik el mert tudat alatt felmerül a fejükben hogy mi van a pasijukra szemet vet egy "ilyen". A pasik meg azért ítélik el mert nem ők búbolnak meg 😄
2023. febr. 7. 11:11
 34/51 anonim ***** válasza:
49%

Tehát ezekre magadtól rászánod magad, ha férfiról van szó. :) Ha nőről, akkor csak ha valaki megkeresi helyetted. :) Nyilván nem szándékosan nem veszed észre az ilyen kérdéseket és kommenteket. :)

8-as válaszoló ler1bancozza az igennel válaszoló nőket, lepontozzák:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Megcsaló lányok felpontozva, a lelkiismeretet és a gerincet számonkérő kommentelők le:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

10-es női válaszoló csalja férjét, felpontozzák és megértést mutatnak felé. Pár kommentel utána a szeretőt kereső férfit le:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

Nő csalja a külföldön dolgozó férjét, felpontozzák és senki egy rossz szót nem ír rá:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Láss munkához!

2023. febr. 7. 11:25
 35/51 anonim ***** válasza:
34. Nem te döntöd el mi a munkám. Majd megnézem, köszi.
2023. febr. 7. 11:30
 36/51 anonim ***** válasza:
34. Egyébként nem magamtól. Csak feldobja a lehetséges kérdéseknél.
2023. febr. 7. 11:31
 37/51 anonim ***** válasza:
30%
Pedig nagyon kíváncsi voltál. Persze, ha nőknek kéne olyanokat írni, akkor hirtelen már nem is olyan sűrgős. Majd megnézed. :)
2023. febr. 7. 11:35
 38/51 anonim ***** válasza:
69%

Fura ez a kettős mérce.

Ha a pasi lép félre, az szemét, ha a nő, akkor szegény biztos el van hanyagolva.

Volt anno egy csajom, egy igazi fehérmájú r..

Mint utolag kiderült, a másfél év alatt amíg együtt voltunk, minimum egy tucat különböző pasival csalt meg. Jajj, szegény elhanyagolt lány...

2023. febr. 7. 11:37
 39/51 anonim ***** válasza:
18%
Én sem a megcsaló férfiakat akarom védeni, sőt! Azért tartom képmutatónak ennyire nekikesni, mert feleennyi indulatot se látok a megcsaló nők felé. Az előbb még nagy volt a másik kommentelő szája, most már sunnyog. Erre nincs értelmes magyarázat, hogy miért ennyire elnéző a társadalom a nőkkel, hogy helyettük is keres kifogást.
2023. febr. 7. 11:42
 40/51 A kérdező kommentje:

Mennyi undorító nő van… igazi hárpia mind ki tudjátok zsigerelni a férfit,

Az ész osztáson meg a mű körmön kívül csak a pénzt tudjatok szórni..

Este meg jön a kifogás meg a fejfájás…

Ótvarék az olyan nő aki a férjét nem becsüli meg!!!!

És még mennyien osztják itt azt észt közülük…..

Döbbenet

2023. febr. 7. 11:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!