Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha 40 es férfi szeretőt keresek, a többség miért ítélkezik felette anélkül, hogy tudná milyen az ő helyzete miért csinálja? Nőket kérdezem benneteket is elítélnek? A többségnek megvan rá az oka
Vannak akik elítélnek, ez egy ilyen ítélkező társadalom.
Én szimplán nem foglalkozom azzal, mit gondolnak mások. Ahogy én sem ítélkezem mások felett, ha nem voltam még az ő helyzetükben, és nem ismerem a körülményeket.
Nincs ki elítélne, mert nem úgy járkálsz az utcán gondolom, hogy szerető vagyok, figyelj csak.
Ilyen kapcsolatban nem beszélünk erről senkinek. Szóval nincs ki elítéljen.
Én is azt keresek 40eskent.
Azért itelkeznek mert mindenki jó és szép ember.
Fogalmuk sincs milyen az amikor van egy csalad gyerek de a feleség vagy nem akar szexet, vagy egész egyszerűen egymást se kívánják.
Ilyenkor jön hogy el kell válni!
Persze a 2 felnőttnek ez a jó.
De a 1.v több gyerek nem számít?
Ez egy önző álláspont.
Nyilván ahol ütik verik egymást az ott más.
De ahol csak a sex nincs az nem ugyanaz.
Én csak azt nem értem, miért nem lehet egy kapcsolatot ápolni? De mindkét fél részéről.
A szerelmet lehet éltetni, szex-el és érzelemmel.
40es pasi vagyok, engem is sokan elítélnek, mert félrelépek. Könnyen mondják, hogy miért nem hagyom ott a párom, stb.
Viszont én egy ideje úgy vagyok ezzel: Én a tükörbe tudok nézni, nem a random GYK-s embereknek, és egyebeknek tartozom elszámolással, hanem magamnak. Javaslom te is tedd ezt. Ez a te életed, ne mások elvárásai szerint akard leélni.
4. Én még mindig nem kaptam választ a kérdésemre. Miért nem lehet helyrehozni, miért kell eldobni és csalni a másikat?
Vagy:
Miért nem lehet úgy ismerkedni, hogy kiderüljön mindenben passzoltok?
Ma már nincs kényszer házasság. 🤗
Én csak kíváncsi vagyok. Ha valaki egyáltalán válaszol.
Én sem ítélkezem. De az is biztos, hogy nem engem keresel. Nagyon megbantanám a feleségem, ha szeretőt tartanék.
F43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!