Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ha 40 es férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha 40 es férfi szeretőt keresek, a többség miért ítélkezik felette anélkül, hogy tudná milyen az ő helyzete miért csinálja? Nőket kérdezem benneteket is elítélnek? A többségnek megvan rá az oka

Figyelt kérdés

2023. febr. 7. 08:16
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
36%
Régen a nőket ítélték el a megcsalásért és a férfiaknak megmagyarázták. Most fordítva van.
2023. febr. 7. 09:19
 12/51 anonim ***** válasza:
35%
Jaj tudjuk, az asszony nem akar szexet, bár te nemis teszel azért, hogy akarjon, mert meghíztál és nem vagy hajlandó sportolni, egyszerűbb félredugni. Te csak egy áldozat vagy.
2023. febr. 7. 09:45
 13/51 anonim ***** válasza:
70%
És 12-es barátunk végre meghozta az értelmi színvonalat, amit annyira vártuk. Köszönjük, jár a keksz. :)
2023. febr. 7. 09:48
 14/51 anonim ***** válasza:
34%

Voltam sugar baby és az összes apuci ezt a dumát nyomta, közben úgy néztek ki, hogy térítésmentesen én se nyúltam volna hozzájuk a feleség helyében. De a férfiak mind ilyenek, soha nem magukban keresik a hibát, mindig az asszony a rossz🤣

2023. febr. 7. 09:52
 15/51 anonim ***** válasza:
38%
Most akkor ott tartunk, hogy egy sugarbaby ítél el engem? Komolyat fordult a világ. :)
2023. febr. 7. 09:54
 16/51 anonim ***** válasza:
59%
#15 hát, én a megcsalást sokkal elítélendőbbnek tartom. Én nem megyek haza összebújni meg jópofizni senkivel, miután mással keféltem. De kinek milyen az értékrendje :D
2023. febr. 7. 09:56
 17/51 anonim ***** válasza:
30%

#16 Te csak pénzt keresel abból ha ezt más megteszi, és ezért elítéled. Inkább vagyok egy működő kapcsolatban, és néha félrekacsintok, minthogy olyan emberekkel feküdjek le, akikhez nem lenne gusztusom.

Egyébként igen, kinek mi az értékrendje.

2023. febr. 7. 09:59
 18/51 anonim ***** válasza:
30%
Hát igen...a k..a osztja itt az észt. A sugarbaby csak eufemizmus. Térítésmentesen...az igen. Te magyarázod el, hogy ki a hibás, mközben címeres ribi vagy. Szép!
2023. febr. 7. 10:07
 19/51 anonim ***** válasza:
19%
#17 működő kapcsolat? Ezt inkább egymással élésnek lehet nevezni, őszinte jó kapcsolatnak semmiképp. De akiknek ez megfelel, nekem mindegy :D
2023. febr. 7. 10:10
 20/51 anonim ***** válasza:
17%

15,17

Akkor én is leírom értelmes nőként, aki magát tartja el. Sosem fogadtam el pénzt és nem árultam a testem. Mégsincs igazad.

UNDORÍTÓ vagy! Fúj.. :D

2023. febr. 7. 10:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!