Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért ítélkezik a háziorvosom...

Miért ítélkezik a háziorvosom amiért 26 évesem kezdtem az orvosit?

Figyelt kérdés

Voltam kontrollvizsgálaton és szükség volt pár vizsgálatra az orvosihoz, amikor megtudta, hogy idén kezdtem el, akkor meghúzta a száját, és elmondta, hogy szerinte túl idős vagyok az orvosihoz, majd meglátom, hogy milyen nehéz, mikor akarok így gyereket, 30 felett már nehezebb a teherbeesés, satöbbi. Mondanom sem kell, mennyire rosszul esett.

Váltsak háziorvost?

2023. febr. 1. 06:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
30%

Nincs jelentôsége, de te keress fel egy pszichológust.

Értelmes ember szelektál a vélemények között.

Sajnos már bármilyen agyatlan mehet egyetemre.

Szánalmasan alacsony a színvonal.

2023. febr. 1. 07:02
 2/19 A kérdező kommentje:

Miért kellene ennyi miatt felkeresnem egy pszichológust? Rosszul esett a megjegyzése, már ezt is patologizálni kell? :D

Érdekel, hogy mások mit gondolnak az ilyen megjegyzésekről, hogyan kezelik.

2023. febr. 1. 07:08
 3/19 anonim ***** válasza:
94%
Én biztosan váltanék, utálom az ilyen elmeroggyantakat. Egy nőgyógyász is akinél voltam, végig arról pofázott, hogy szülnöm kellene már, holott gyerekmentes vagyok és soha nem akarok gyereket. és kacsával a p...csámban még nagyon ugrálni vagy visszaszólni sem volt túlzottan ajánlatos. megoldás: másik dokihoz mentem, aki normális volt és meg sem említette ezt a baromságot. Ne törődj az ilyen idiótával, miért ne járhatnál orvosira, ha megteheted?
2023. febr. 1. 07:12
 4/19 anonim ***** válasza:
28%

Mert önbizalomhiányos vagy, ezért.

“Rosszul esett a megjegyzése”

Nem kell foglalkozni vele. Célorientáltnak kell lenni.

2023. febr. 1. 07:14
 5/19 A kérdező kommentje:
Egyszer nekem is azt mondta egy nőgyógyász (épp 23 lettem), hogy ne várjak a fehérhercegre. De ez még a szakmájából adódóan érthető is, a háziorvos viszont szimplán bunkó, mert épphogy örülni kellene annak, hogy valaki tanul és nem proli vagy szórja a pénzt, másrészt orvoshiány is van.
2023. febr. 1. 07:17
 6/19 A kérdező kommentje:
4: attól még nem vagyok önbizalomhiányos, mert rosszul esett egy megjegyzés. A következő mi lesz? Már diagnosztizálni is fogsz? :D
2023. febr. 1. 07:17
 7/19 anonim ***** válasza:
0%

Ha bíznál (önbizalom) magadban, akkor nem esett volna rosszul amit mondott.

Látod, még a szó jelentésével sem vagy tisztában.

Funkcionális analfabéta…

Szánalmasan alacsony az oktatási színvonal.

Mindenféle hülyét felfognak venni az egyetemre.

2023. febr. 1. 07:25
 8/19 A kérdező kommentje:
7: inkább neked kéne egy pszichológus, a világ nem ilyen fekete-fehér.
2023. febr. 1. 07:26
 9/19 anonim ***** válasza:
7%

Funkcionàlis analfabéta kérdezô. Tanulj meg elsônek szöveget értelmezni.

Remélem az agyatlan fajtádat nem fogják felvenni egyetemre.

Tipikus pazichológiai eset vagy.

Szomorú dolog betegnek lenni, de még szomorúbb, mikor a kérdezô azt hiszi, hogy egészséges.

Te tudatlan gyermek….

2023. febr. 1. 07:31
 10/19 A kérdező kommentje:
Nincs több kérdésem :D
2023. febr. 1. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!