Miért ítélkezik a háziorvosom amiért 26 évesem kezdtem az orvosit?
Voltam kontrollvizsgálaton és szükség volt pár vizsgálatra az orvosihoz, amikor megtudta, hogy idén kezdtem el, akkor meghúzta a száját, és elmondta, hogy szerinte túl idős vagyok az orvosihoz, majd meglátom, hogy milyen nehéz, mikor akarok így gyereket, 30 felett már nehezebb a teherbeesés, satöbbi. Mondanom sem kell, mennyire rosszul esett.
Váltsak háziorvost?
Inkább azért kellene otthagynod, mert azt mondta, hogy 30 felett nehéz a teherbeesés. Kb mindenki 30 felett szül manapság, az nem tűnt fel neki? Másban is ennyire ért a melójához?
Neked meg sok sikert az egyetemhez!
"attól még nem vagyok önbizalomhiányos, mert rosszul esett egy megjegyzés. A "
Amúgy ha ezen megsértődsz, akkor tényleg van önbizalomhiányod.
Egyébként le kell szarni, de tény, hogy 26 évesen fingatós lesz.
Így ismeretlenül is nagyon drukkolok.:) Én tavaly kezdtem 30 évesen a mérnökit,szóval hajrá!
Szerencsére nem kaptam még ilyen beszólást,helyette Youtube és Facebook reklámok utalnak rá egyfolytában h ennyi idősen mivel "kellene" foglalkoznom. :D
Így már most elegem van a témából,pedig még abszolút nem aktuális részemről.
Nem örülnék, ha olyan orvos kezelne, aki a pszichés problémáira egy közfórumon akar gyógyírt.
Érzed az abszurditást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!