Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért ítélkezik a háziorvosom...

Miért ítélkezik a háziorvosom amiért 26 évesem kezdtem az orvosit?

Figyelt kérdés

Voltam kontrollvizsgálaton és szükség volt pár vizsgálatra az orvosihoz, amikor megtudta, hogy idén kezdtem el, akkor meghúzta a száját, és elmondta, hogy szerinte túl idős vagyok az orvosihoz, majd meglátom, hogy milyen nehéz, mikor akarok így gyereket, 30 felett már nehezebb a teherbeesés, satöbbi. Mondanom sem kell, mennyire rosszul esett.

Váltsak háziorvost?

2023. febr. 1. 06:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Ne aggódj nekem azt mondta a háziorvos 20 évvel ezelőtt hogy meg fogok dögl eni mert magas a vérnyomásom és nem szedek rá vagy 3 fajta gyógyszert, hiába mondtam neki hogy otthon nem magas🤣 Egy vérbeli idióta az is. Nekem is váltani kéne, azóta nem is voltam nála
2023. febr. 1. 07:39
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Inkább azért kellene otthagynod, mert azt mondta, hogy 30 felett nehéz a teherbeesés. Kb mindenki 30 felett szül manapság, az nem tűnt fel neki? Másban is ennyire ért a melójához?

Neked meg sok sikert az egyetemhez!

2023. febr. 1. 08:00
 13/19 anonim ***** válasza:
10%

"attól még nem vagyok önbizalomhiányos, mert rosszul esett egy megjegyzés. A "

Amúgy ha ezen megsértődsz, akkor tényleg van önbizalomhiányod.

Egyébként le kell szarni, de tény, hogy 26 évesen fingatós lesz.

2023. febr. 1. 08:29
 14/19 A kérdező kommentje:
13: csak szólok, hogy Csókay András (nemzetközileg is elismert idegsebész) 27 évesen kezdte el az orvosit ;)
2023. febr. 1. 09:29
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
A háziorvosodnak semmi köze a terveidhez. Véleménye természetesen mindenkinek lehet, de nagyon udvariatlan dolog kéretlenül életvezetési tanácsokat osztogatni. Amúgy nekem is voltak idősebb évfolyamtársaim, köszönik szépen, elvégezték, és azóta is jól megvannak orvosként. Nyilván egyszerűbb 18 évesen a szülők támogatásával tanulni, mint később, ha az embernek magának kell finanszírozni az életét, de nyilván átgondoltad ezt is, másképp nem ugranál bele. Szülni egyébként egyetem alatt is lehet, meg 30 éves kor után is (sőt, van aki egyáltalán nem akar, és ahhoz sincs köze senkinek). Hajrá, sok sikert kívánok a tanulmányaidhoz!
2023. febr. 1. 09:48
 16/19 A kérdező kommentje:
15: Köszönöm szépen! :)
2023. febr. 1. 10:29
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Így ismeretlenül is nagyon drukkolok.:) Én tavaly kezdtem 30 évesen a mérnökit,szóval hajrá!

Szerencsére nem kaptam még ilyen beszólást,helyette Youtube és Facebook reklámok utalnak rá egyfolytában h ennyi idősen mivel "kellene" foglalkoznom. :D

Így már most elegem van a témából,pedig még abszolút nem aktuális részemről.

2023. febr. 1. 15:36
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

Nem örülnék, ha olyan orvos kezelne, aki a pszichés problémáira egy közfórumon akar gyógyírt.

Érzed az abszurditást?

2023. márc. 16. 05:07
 19/19 anonim válasza:
Ne foglalkozz az itt kioktató, becsmérlő uninteligensekkel. A háziorvosodat cseréld másra. Tapintatlan, negatív, és olyanról mond véleményt, amiről nem kérdezték, nem illetékes.
2024. máj. 11. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!