Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ha 40 es férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha 40 es férfi szeretőt keresek, a többség miért ítélkezik felette anélkül, hogy tudná milyen az ő helyzete miért csinálja? Nőket kérdezem benneteket is elítélnek? A többségnek megvan rá az oka

Figyelt kérdés

2023. febr. 7. 08:16
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
71%
#20 Ezt most megkaptam. :( Megyek felkötöm magam.
2023. febr. 7. 10:12
 22/51 anonim ***** válasza:
28%

19. Még annak sem. Férj egy nagy nulla, azért megy félre mert az egóját akarja növelni.

Nyilván pocakos, szoros és elhanyagolt ember. Az ilyeneknek nem elég semmi..

21. Inkább heréld ki magad, ilyen selejt ne szapodorjon.. :)

2023. febr. 7. 10:12
 23/51 anonim ***** válasza:
63%

Akkor már én is hozzászólnék férjként, apaként.

17 év házasság után a nejem bizonyos dolgok miatt frigiddé vált(remélem ezt a szót minden ítélkező ismeri).

Több mint 1 évig türelmes voltam, segítettem, próbálkoztam, eredménytelenül.

1 év szexmentesség után léptem félre először, azóta volt néhány kapcsolatom már.

Nem vagyok elhízott, 178/80, sem szőrös, elhanyagolt(arcon kis borosta).

Sosem válnék el, szeretem a nejem, lelkileg jól megvagyunk és nagyon sajnálom a betegsége miatt, de úgy gondolom, ennyi testi öröm kell egy férfinak, apának, családfenntartónak.

Egész nyugodtan lepontozhat a sok szentéletű, ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy nem minden fekete vagy fehér.

Nem mindig a megcsaló fél a hibás. Sőt. Az én esetemben nincs is hibás fél.

2023. febr. 7. 10:39
 24/51 anonim ***** válasza:
5%

23. Erről beszélek akkor, amikor a kapcsolatot táplálni, a másikfelet meg megvalogatni kell.

Akkor felteszek pár kérdést:

- Kielégítetted rendesen akkor, amikor nem volt frigid?

- Valóban akart szexelni veled?

- Valóban téged akart és nem egy gyereket tőled?

- Ráerőltettél bármiféle fogamzásgátló tablettát, ami méreg?

- Önző voltál vagy vele is foglalkoztál a kapcsolat során?

Kíváncsi vagyok!

2023. febr. 7. 10:48
 25/51 anonim ***** válasza:
68%
#23 a feleséged tud erről? Mert ha igen, akkor semmi elítélnivaló nincs benne. Ha nem tudja, akkor viszont ugyanolyan sunyi alattomos gyáva kukac vagy, mint bármelyik másik félreb*szó😅Hiába nyugtatod magad azzal, hogy te különb vagy. Ezzel az egész házasság/párkapcsolat intézményét mocskoljátok be és teszitek értéktelenné.
2023. febr. 7. 10:50
 26/51 anonim ***** válasza:
11%
Ez az erkölcsösködés akkor lenne hiteles, ha a női megcsalók ugyanezt kapnák babusgatás és relativizálás helyett. Így csak képmutató bohóckodás.
2023. febr. 7. 10:53
 27/51 anonim ***** válasza:
73%

Vicces hogy a 20 és 22 válasz is azért lett lepontozva, mivel megmondta hogy undorítóak vagytok.

A nők és a férfiak is azok, mind az, aki félreb*szik. Ma már úgy működik. Nem kell a kapcsolatot megjavítani, vagy magunkban meglátni a hibát. Eldobni, keresni másikat.

K*baszott fogyasztói társadalom lett ez is.

2023. febr. 7. 10:56
 28/51 anonim ***** válasza:
43%
Kíváncsian várom az ilyen kommenteket a női megcsalók kérdései alatt is. De nem csak alibizésből, hanem pontosan ugyanilyen terjedelemben és jelzőkkel.
2023. febr. 7. 10:58
 29/51 anonim ***** válasza:
43%

28. Na, kíváncsi vagyok. Linkelj egy kérdést, oda is leírom ugyanezt.

Egyik kutya, másik eb. Mindkettő bűn és undorító, pont.

Csak az a különbség, hogy a férfiak szeretnék házasság közben elmenni ide-oda. Ez azért gyakoribb. De azt azért nem tennék meg, hogy kielégítik a feleségüket rendesen. Majd egy kis huszonéves lerendezi őket, akit elcsábítanak, hitegetnek. Szexre jó az is.

2023. febr. 7. 11:01
 30/51 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést ki linkelte neked?
2023. febr. 7. 11:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!