Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jól látom, hogy már alig van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom, hogy már alig van odalenn csupasz férfi? Újra divst a fanszőrzet?

Figyelt kérdés
2023. febr. 6. 23:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
38%

Hazudj többet :D Mindenki aki kicsit is ért a pontozáshoz, látja hogy mi a helyzet. És elmondom neked hogy nagyjából fix emberek nézik az azonos típusú kérdéseket. Az a baj hogy magadból indulsz ki, a többség itt nem hülye, és nyilván nem először lát téged se, meg a lepontozgatásaidat sem, meg a "szőrfétises" vergődéseidet sem. Uncsi már! Az csak a további pofátlanságodat és gátlástalanságodat bizonyítja, hogy ennyire nyíltan próbálsz mindenki mást is hülyének nézni, és hazudni mindenről is.

Ez a 20-as őrjöngésed pedig már annyira látványos valóságferdítő kiforgatás, hogy nagyon örülök hogy megírtad! Így végképp mindenkinek tiszta lesz hogy mi is a helyzet veled :)

2023. febr. 8. 13:58
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

#21: látom az érvelés nem megy. (Ahhoz persze érvek is kellenének.)

Valóságferdítő kiforgatás? Téged idéztelek. Szánalmas, ahogy vergődsz, érvek nélkül, miután a saját csapdádba estél.

2023. febr. 8. 14:08
 23/25 A kérdező kommentje:
Szerintem nem korrekt, amit a 22-es művel. Vegyél vissza, kérlek. Szíved joga szőrteleníteni, de nem kell a más válaszadókat leosztani.
2023. febr. 8. 16:44
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

25 éves koromig sose volt leborotválva. Majd sokáig teljesen csupasz volt. Pár éve újra teljesen dzsungel.

Nekem egyikkel sincs bajom.

2023. febr. 26. 09:41
 25/25 mooti ***** válasza:

Mindenki Úgy hordja ahogy szereti. Aki szőrösen szereti az úgy aki csupaszon vagy trimmelve az úgy.

A lényeg hogy az ember jól érezze magát a Saját bőrében. Én speciel full csupasz vagyok nem szeretem magamon a szőrt. Tinikorom óta folyamatosan borotválom magam és így érzem jól magamat a bőrömben. De semmi bajom a trimmeltekkel meg a szőrösökkel sem.

2023. nov. 22. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!