Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom, hogy már alig van odalenn csupasz férfi? Újra divst a fanszőrzet?
Hazudj többet :D Mindenki aki kicsit is ért a pontozáshoz, látja hogy mi a helyzet. És elmondom neked hogy nagyjából fix emberek nézik az azonos típusú kérdéseket. Az a baj hogy magadból indulsz ki, a többség itt nem hülye, és nyilván nem először lát téged se, meg a lepontozgatásaidat sem, meg a "szőrfétises" vergődéseidet sem. Uncsi már! Az csak a további pofátlanságodat és gátlástalanságodat bizonyítja, hogy ennyire nyíltan próbálsz mindenki mást is hülyének nézni, és hazudni mindenről is.
Ez a 20-as őrjöngésed pedig már annyira látványos valóságferdítő kiforgatás, hogy nagyon örülök hogy megírtad! Így végképp mindenkinek tiszta lesz hogy mi is a helyzet veled :)
#21: látom az érvelés nem megy. (Ahhoz persze érvek is kellenének.)
Valóságferdítő kiforgatás? Téged idéztelek. Szánalmas, ahogy vergődsz, érvek nélkül, miután a saját csapdádba estél.
25 éves koromig sose volt leborotválva. Majd sokáig teljesen csupasz volt. Pár éve újra teljesen dzsungel.
Nekem egyikkel sincs bajom.
Mindenki Úgy hordja ahogy szereti. Aki szőrösen szereti az úgy aki csupaszon vagy trimmelve az úgy.
A lényeg hogy az ember jól érezze magát a Saját bőrében. Én speciel full csupasz vagyok nem szeretem magamon a szőrt. Tinikorom óta folyamatosan borotválom magam és így érzem jól magamat a bőrömben. De semmi bajom a trimmeltekkel meg a szőrösökkel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!