Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jól látom, hogy már alig van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom, hogy már alig van odalenn csupasz férfi? Újra divst a fanszőrzet?

Figyelt kérdés
2023. febr. 6. 23:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%
Én a leggyakrabban rövidre nyírtat látok, nem full csupaszt, de nekem pont így tetszik. Ha viszont valakinek dzsungel lenne lent, biztos nem nyúlnék hozzá.
2023. febr. 7. 08:02
 12/25 anonim ***** válasza:
79%
Neksm 1-2 mm.
2023. febr. 7. 09:29
 13/25 anonim ***** válasza:
20%
az utcán mindenkinek ellenőrzöd?
2023. febr. 7. 10:38
 14/25 anonim ***** válasza:
83%
Idén leszek 50, de még mindig borotválom. Leginkább a magam kényelméért és higiéniájáért.
2023. febr. 7. 10:40
 15/25 anonim ***** válasza:
79%
Én termálba járok, de a zuhanyzóban valóban mindenkinek szőrös akit láttam, illetve többen gatyában tusolnak.
2023. febr. 7. 10:41
 16/25 anonim ***** válasza:
73%

Én 15 éves korom óta járok kondiba és uszodába most 30 vagyok

Régen rengeteg csupaszt láttam nekem is csupasz.

Ami feltűnt, hogy ma alig van csupasz a többségnek trimmelt, rövidre nyírt.

2023. febr. 7. 14:33
 17/25 anonim ***** válasza:
31%

na megint itt vannak a csupaszokat lepontozó szőrfetisiszták :D

Emberek, fogadjátok már el, hogy csak mert ti a szőrt preferáljátok, nem mindenkinek ilyen az ízlése.

2023. febr. 8. 07:44
 18/25 anonim ***** válasza:
38%

17, épp ellenkezőleg! Amikor először megláttam a témát, még pont hogy a szőrös válaszok voltak lepontozgatva, a szőrtelenek meg szinte mind 100%ok. Ezt megint te csináltad, mániákus és ítélkező szőrfóbiásként, meg 1-2 hozzád hasonló ember még itt. Nem is értem hogy van képed még ezek után itt ríni a lepontozáson, holott te magad voltál ismét aki egyből lehúzta az összes nem teljesen csupasz válaszolót a 65%oddal! És szinte az összes ilyen kérdésben odaesz a fene téged lepontozgatni, hát elég száni!

Én alapból az értelmes válaszokat és a szőrzetet preferálókat szoktam felpontozni, de ahol ezt a fajta lepontozgatásodat meglátom, ott muszáj helyrebillentenem az egyensúlyt! És úgy látom nem csak én vagyok így ezzel.

A másik dolog hogy talán azért is van ez, mert nagyobb az aránya annak amiről írunk. Nem mindenki csupasz mint te, ideje lenne felnőni és elfogadni, nem pedig lepontozgatni lépten nyomon mindenki mást a véleményéért!

2023. febr. 8. 13:12
 19/25 anonim ***** válasza:
73%
Nekem szőrös.
2023. febr. 8. 13:13
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

#18: szerintem keress egy jó pszichiátert, a paranoid skizofrénia nem játék. Keversz valakivel, ráadásul szánalmas "magyarázatokkal" állsz elő.

Én nem pontoztam le senkit, mindegy hogy szőrös vagy szőrtelen. Mindenkinek szíve joga, egyéni ízlés kérdése.

Bezzeg te, távolról sem ismered az elfogadást, toleranciát, és még nyíltan hirdeted is a részrehajló ökörségedet.

Idézlek: "Én alapból az értelmes válaszokat és a szőrzetet preferálókat szoktam felpontozni, de ahol ezt a fajta lepontozgatásodat meglátom, ott muszáj helyrebillentenem az egyensúlyt! És úgy látom nem csak én vagyok így ezzel."

Vagyis te magad ismerted el, hogy a saját ízlésed szerint pontozgatsz, és lepontozod azokat, akik más véleményen vannak mint ti. Mégis ki a francnak képzeled te magad, hogy "helyrebillentsd az egyensúlyt"? Milyen egyensúlyt? Ami az idióta szőrfetisiszta agyadban létezik? Szánalmas...

Egyébként meg színtiszta hazugság, hogy ti vagytok többségben, de ennek nincs is jelentősége.

Fogd már fel végre, van aki szőrösen szereti, van aki meg nem. Ugyanolyan szánalmas vagy ezzel, mint ha arról lenne szavazás, kinek milyen hajszín tetszik, és mert te szőke párti vagy, akkor mindenkit lepontozol aki nem azt írja. Menj orvoshoz. Amíg nem késő.

2023. febr. 8. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!