Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi fanszőrzet nélkül is férfi?
Figyelt kérdés
2022. jan. 29. 22:06
1/6 anonim válasza:
Igen. Rohadt nagy a baj, ha valakit némi szőr tesz férfivá.
2/6 anonim válasza:
Bizony, sőt még van aki akkor is Férfi marad ha a feje is kopasz (mondjuk az életkor előrehaladtával). Bár nem túl helyes sokak szemében, de nem a haj, meg a testszőrzet tesz Férfivé hanem a viselkedése és a jelleme.
3/6 anonim válasza:
Akár dus hát- és fenékszörzet nélkül is egyik-másik!:-)
4/6 anonim válasza:
Nem, olyankor már nő. 🤷🏻♀️
Mindenkinek van egyéni preferenciája, első sorban annak kell tetszen az intim fazon aki hordja, másodlagos hogy a partner mit gondol.
Mondjuk én nem kedvelem ha egy férfi leborotválja magát, de ha némi az tetszik biztos el tudnám viselni/megszokni, nem lenne ettől kevésbé férfi.
5/6 anonim válasza:
Annyira rossz amikor valaki azt gondolja hogy a szőr bármilyen szinten is befolyásolja a férfiasságot.
Az előttem szóló minden szavával egyetértek:) én meg pont azt szeretem ha nincs szőr a páromon
6/6 anonim válasza:
Nem.
Szerintem kiábrándító, ha nincs szőr egy férfin. Nem érdekel, mi a trendi, hogy nyafognak majd a válasz miatt, akkor is ez az igazság. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!