Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fanszőrzet vagy anélkül járjon egy férfi?
Figyelt kérdés
Mi a gyakori a 20-30-40 évesek körében?2021. dec. 26. 16:23
3/8 anonim válasza:
Csupasz preferálom, de ha már kialakult köztünk komolyabb is, akkor tök mindegy.
4/8 anonim válasza:
trimmelve a legjobb szerintem :) nem szúr, nem pattog ki, kevésbé látszik mikor nő vissza, hogy a kis szőrök bújnak ki.. :D szerintem igazán lehet igényes is egy szőrös ember, csak figyelnie kell magára :)
23/F
5/8 anonim válasza:
Én az idén tértem vissza a teljesen természeteshez (vagyis nagyon szőrös), és így marad mostmár. 2 lánnyal volt dolgom azóta, az egyiknek még tetszett is. 25f
6/8 anonim válasza:
Nem kötelező a csupasz, de jobb ha a férfi is legalább rövidre vágott.
N
8/8 anonim válasza:
Egyetértek a négyessel. Sokkal kényelmesebb trimmelve, rövidre vágva, mellesleg férfiasabban is néz ki. A zacsit viszont érdemes teljesen leborotválni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!