Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kényeztetés közben miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kényeztetés közben miért “kérte el” többször a farkát?

Figyelt kérdés

Új barátom van, először voltunk együtt úgy. Kényeztettem lent, közben többször volt, hogy megállított, kézbe vette a farkát, de nem csinált semmi látványosat, csak fogta, aztán “visszaadta”. Nem találkoztam még ilyennel, nem tudom mire vélni. Egyébként úgy tűnt élvezi…

23/l

2023. febr. 2. 19:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%

"De ez mit jelent, hogy gyorstüzelő,"

Azt jelenti, hogyha ingerlik a péniszét akkor pár perc alatt elsül és nem tudja visszatartani.

2023. febr. 2. 19:34
 12/17 A kérdező kommentje:
11: tehát hamar elmegy….
2023. febr. 2. 19:36
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy te vagy annyira jó, hogy majd' elsül.:D
2023. febr. 2. 19:50
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Lehet hogy f*szverés közben magas volt a pinged és ledobott a szeró 🤷‍♂️
2023. febr. 2. 21:54
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Szopástól nehéz elmenni szerintem. Eddig egy lány se szopott úgy, hogy azt különösebben élvezzem. Persze ellehet menni tőle de megkell dolgozni érte rendesen. Ha valaki egy kis ingerléstől már elélvez lehet gyorstüzelő. Adj be neki kammagrát, hogy tovább bírja.
2023. febr. 2. 22:09
 16/17 anonim ***** válasza:

Ahogy fent is írták, azért "vette el" mert nem akart még elmenni, s jól csináltad élvezni akarta.

Gyorstüzelő = húz kettőt még ép' csak érzed szinte de máris elélvezett.

2023. febr. 2. 23:56
 17/17 anonim ***** válasza:
És mi ha "gyorstüzelő"? Ez is már számokhoz meg teljesítményhez van kötve.
2023. febr. 3. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!