Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reggeli szeretkezésnél milyen kényeztetés, póz esik a legjobban? Csókolózás, nyalakodás is? Vagy az csak fogmosás, zuhany után? És ilyenkor hétvégén, ha több idő van, többször kívánjátok meg egymást?
4es
Hát figyelj, ha nem akarja, nem csinálja, én nem erőltetem. Most hazudjam azt, hogy hatalmas kedvem van, miközben nincs is?
Csak őszinte válaszokat várok, szóval köszi mindenkinek :-)
Én is úgy gondolom, hogy amúgy semmi különbség nem kell, hogy legyen, attól, hogy milyen napszakban van.
Csak reggel mégis másabb, igen, hiába kipiheni magát az ember, mégis olyan nyomott sokszor, "lusta". Ugyanakkor egész éjjel együtt lenni- ez még jobban meghozhatja a a vágyat, hogy délig lustálkodjunk, ha megtehetjük.
Amúgy a csókolózás számomra is alap, nélküle nem is lehet részemről sem, csak amiatt kérdezem, mert a reggeli lehelet azért nem épp "rózsaillatú", és ehhez ki hogy viszonyul, hallottam, hogy vannak párok, akik a nyalakodást abszolút hanyagolják ilyenkor, mások pedig csak még inkább beindulnak. Magamon is észrevettem, hogy időnként egyáltalán észre sem veszek semmi kellemetlent, annyira vágyom a szerelmemre.
Köszi a válaszokat. Aki még szívesen beszámolna, milyen neki, annak örülnék :-)
Attól függ, hogy ki kezdeményez. Ha én, akkor csókokkal, orállal ébresztgetem párom, szívesen vagyok az aktívabb, tehát jól esik a lovagló póz is. De ha ő ébreszt, akkor részéről szeretem ugyanezt. Ha lassan, finoman ébresztget. Viszont ilyenkor inkább a misszionárius pózt szeretem. Élvezem, de túl sok erőm még nincs.
A csók mehet, de előtte iszunk egy kis vizet. (van az ágy mellett mindig) Orál meg igen, mehet.
És igen, hétvégén van mikor szeretjük ágyban tölteni az egész délutánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!