Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek arról,hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról,hogy én orálisan kényeztetem a pasimat miközben ő a The Walking Dead-ot nézi?Ez már többször előfordult már.Nem rám koncentrál és a szexre hanem arra a hülye filmre.

Figyelt kérdés

Megfigyeltem,hogy akkor élvez el amikor a leggusztustalanabb jelenetek vannak a filmben.Már megfordult a fejemben,hogy nem is engem és a velem együtt töltött időt élvezi hanem a filmet.

Mi lehet ez?Valami aberráció,vagy betegség?

2020. aug. 27. 22:07
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Mondjuk ne akkor kezdd neki csinálni mikor benne van egy film közepében, hanem előtte vagy utána és akkor rád fog koncentrálni
2020. aug. 27. 22:10
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Elsőnek is az nem film, hanem sorozat. A másik most ő jobban felizgul a zombikra meg a marcangolásokra, magyarul az erőszakra izgul föl. Vannak rajta kívül jó pár hasonló ember. Ezt nem nevezném aberrációnak vagy betegségnek, bár ma már mindenre ráhúzzák, ami a normálistól eltér. Ajánlom neked, sminkeld ki magad zombinak, és kend össze meztelen testedet vérrel és ugorjál rá majd. Siker garantált.
2020. aug. 27. 22:10
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Azzal kiegészíteném 2-es válaszát, hogy zombi hangon és vicsorogva alig érthetően fenyegesd is meg, ha nem élvez egy 2 percen belül akkor leharapod a aszát és inni fogsz a véréből! Kajálni fogja, te meg majd mást!
2020. aug. 27. 22:27
 4/8 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem ez qurva degaradáló egy nőnek, és ezt férfi szemmel mondom.

F

2020. aug. 28. 00:01
 5/8 anonim ***** válasza:
38%
4 buza!
2020. aug. 28. 00:04
 6/8 anonim ***** válasza:
32%
Jó te meg kezd el a Rozalindát nézni amikor nyalni próbál, s nézd meg az arcát mit szól hozzá. Hagyd abba a répázását és mond meg neki, hogy majd folytatjátok ha megnézte a részt, vagy kikapcsolja a tévét. Egyébként ez nem perverzió csak kb. ennyibe tart, értékel a pasid. A walking dead egy jó kis sorozat, de eszembe sem lenne nézni szex közben. Dobd ki az önző kis pötst.
2020. aug. 28. 00:12
 7/8 anonim ***** válasza:
32%
A véleményem az, hogy egy gyökér. 50+ F
2020. aug. 28. 08:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, hogy nyers leszek, de ha engem valaki elkezdene szaxizni film közben, lekapcsolnám és vagy taknyosra sz*patnám, vagy ronggyá nyalnám. A film ráér.

40 körüli pali

2020. aug. 29. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!