Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50-es fiatalos pasi vagyok. Gáz ha 22 éves csajom van de nem.vagyok gazdag?Szal nem a lóvémért , és nem a lófarok méretemért szeret?(amúgy átlagos méretem van)
Értem, hogy fáj az igazság.
#20 "Lehet, lehet, lehet, lehet...."
Nincs is szórakoztatóbb, mint az irrealisztikus elmélkedés transzállapotának szaga :)
Te tipikusan az a személy vagy, aki lelkesen tudsz a fellegekbe várakat építeni, de a valóságban a második téglánál kudarcot vallanál.
Én is a való életben ismerek rengeteg 50+ os férfit, aki lehazudná a csillagokat az égről, s tényleg elhiszi ő maga is, hogy "mennyi mindenre képes", "mennyi fiatalság van benne", "az életkor csak egy szám", s egyéb ferdítések.
Na mármost: van az úgy, hogy valaki 50 évesen telibe ver egy 20 évest, hogy a te szavaiddal éljek. Ja, hogy mennyire SŰRŰN ? Kb. olyan 3-5%-osan.
Mint ahogyan van az, hogy egy nő 50 évesen is pont olyan egészséges gyereket szül, mint egy 20 éves nő - RITKÁN.
S van az, hogy a 10 éves gyerek megveri sakkversenyen a 37 éves sakkbajnokot - RITKÁN.
S van az, hogy egy zuhanó repülőgépet megment egy pilóta - RITKÁN.
Az a téveszme, amit te képviselsz, a tipikus többsége azoknak, akik kivételnek hiszik magukat, holott nem azok. S a mai társadalom tele van 50+ éves férfiakkal, akiktől feláll a hátán a szőr mindenkinek, mert annyira beképzeltek s nincsenek tisztában a valódi mivoltukkal.
Én láttam 70 éves "vén vaszt" (hogy megint a te szavaiddal éljek), aki úgy edzett végig órákon keresztül minusz fokban egy erdőben, ahogyan azt többezer 20 éves nem bírná. DE AZ BIZTOS, HOGY NEM ITT A GYAKORIN VERI A NYÁLÁT ÉS NEM IS A TINDEREN VALAHOL KERGETI A TIZENÉVES CSAJOKAT.
S valószínűleg több esze is van, minthogy az egóját azzal táplálja, hogy hány fiatal lányt tud megdugni.
Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!