Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire átlagos, hogy elmúlik a szexuális vágy a partner iránt az igénytelensége miatt?
A nő vagy a férfi igénytelen?
Én női oldalról tudok nyilatkozni:
1. nem telik havonta sem(!) pár száz forintos meghívásra (legyen az enni- innivaló, virág, kulturális élmény vagy utazás.)
2. egyáltalán nem tűr meg háziállatot a közelében, vagy kegyetlen velük
3. esetleg még a növényeket sem szereti a lakókörnyezetében
Na, az tényleg VÁGYÖLŐ!!! (Közvetlen tapasztalat a közelmúltból sajnos.) A fent felsoroltak egyáltalán nem a Tisztelet vagy a Megbecsülés jelei!
Hány évesek vagytok és mit dolgozik? Váltani nem tud?
Nekem úgy jön le, hogy nő vagy kérdező, és fasziként azt tudom neked írni, hogy teljesen jogos és természetes(lenne) az a fajta igényesség, amivel tartozunk nem csak magunknak, de a partnernek is. A higiénia hiánya, a slamposság, az erotika, a vágy gyilkosa a kapcsolatban.
Nem tagadom, enyhe izzadtság vagy pinaszagtól begerjedek, de annak is van határa. De látom más is azon a véleményen van, hogy az efféle hiányosságok igen komolyan -vágyölő- készséggel hatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!