Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért kell nektek 17-18 centis pénisz, ha az átlagos méret 13-14 cm?
Figyelt kérdés
Egy hivatalos friss kutatás szerint a legtöbb férfi pénisze 12.9 és 14 cm közé esik. Kb minden kutatás azt mutatja hogy a legtöbb férfi pénisze 16 cm alatt van. Én is ezt a tábort erősítem a 14-15 centimmel.
2023. jan. 6. 14:46
2/43 anonim válasza:
Nem kell. Lehet van akinek ez fontos szempont, de szerintem az átlagos lányok egy szimpi pasit választanak, és a hozzá tartozó mérettel "gazdálkodnak". Legalábbis én így vagyok vele. Nem a pénisz fontos, hanem akihez tartozik.
3/43 anonim válasza:
Kérdésedbe miért tettél valotlan állitást?
4/43 anonim válasza:
Kimaradok a táborból a 19 centimmel😃
5/43 anonim válasza:
Mert jobb érzés 🤷♀️ nem elvárás, csak preferencia, nem értem, mi a baj ezzel.
Nem igazán volt szempont a párválasztás során, csak szerencsém van a férjemmel :D
6/43 anonim válasza:
Nem kell. Én nem találkoztam még átlagon felüli méretekkel, de nem is érdekel.
7/43 A kérdező kommentje:
5-ös. Miért, mekkora a férjedé? 🤔
2023. jan. 6. 15:34
9/43 anonim válasza:
Nekem a 16 centis már tud kellemetlenséget okozni. Természetesen mindkét férfinak 16 cm volt akivel eddig lefeküdtem. Egyszer szívesen kipróbálnék egy kisebb méretet, vagy összejön vagy nem. Ajánlatokat nem kérek.
10/43 anonim válasza:
Ezen az arányon akarunk javítani a következő női generációk kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!