Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért kell nektek 17-18 centis pénisz, ha az átlagos méret 13-14 cm?
Figyelt kérdés
Egy hivatalos friss kutatás szerint a legtöbb férfi pénisze 12.9 és 14 cm közé esik. Kb minden kutatás azt mutatja hogy a legtöbb férfi pénisze 16 cm alatt van. Én is ezt a tábort erősítem a 14-15 centimmel.
2023. jan. 6. 14:46
11/43 anonim válasza:
Nekem 18-19 körüli, soha nem mondta senki, hogy túl nagy, nem volt senkinek problémája vele.
12/43 anonim válasza:
Mennyire vicces már, hogy őszintén leírom, hogy nekem nem elvárás, csak jobb érzés, erre lepontoznak? Mi fáj ezen bárkinek? :D
13/43 anonim válasza:
Nálunk 17 és bizony tud fájni egy erősebb lökésnél.
15/43 anonim válasza:
Nektek meg miért kellenek nagycsöcsű, kerekseggű nők? Az átlag nem olyan.
16/43 A kérdező kommentje:
Lányok ti honnan tudjátok biztosra hogy mekkora a párotok mérete?
2023. jan. 6. 18:11
17/43 anonim válasza:
#16 mert nagyjából le lett mérve. Nyilván poénból/kíváncsiságból és nem azért mert számít.
18/43 A kérdező kommentje:
Felülről kell mérni helyesen. Lehet az valójában 1-2 centivel kevesebb is ha rosszul lett lemérve.
2023. jan. 6. 18:15
19/43 anonim válasza:
Én a gyk most nézem le. Tudni akartam, hogy mekkora a pont jó, hogy tudjak érdemben válaszolni. De hozzáteszem, hogy csak a férjemét mértem le, soha korábban nem volt rá szükség, soha semekkora nem okozott gondot, és soha máshol nem volt téma. Itt valamiért nagyon rá vannak pörögve az emberek.
20/43 anonim válasza:
A mimózák jelentették a válaszom 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!