Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért kell nektek 17-18 centis pénisz, ha az átlagos méret 13-14 cm?
Egy hivatalos friss kutatás szerint a legtöbb férfi pénisze 12.9 és 14 cm közé esik. Kb minden kutatás azt mutatja hogy a legtöbb férfi pénisze 16 cm alatt van. Én is ezt a tábort erősítem a 14-15 centimmel.
Felőlem ne hidd el, nekem aztán édesmindegy. Lövésem sincs, hogy a 2% igaz-e, de képzeld, az én szemem zöld, ami szintén épp a populáció két százalékára igaz, ezen mégsem fogsz hüledezni...
Nem ezrelékekről beszélünk, körülötted is léteznek 18 centis péniszek :D
"Nem ezrelékekről beszélünk, körülötted is léteznek 18 centis péniszek :D"
Rázza meg nekik a konnektor.
23-as!
Az én szemem is zöld és 18-19cm a péniszem. :D
Ez hány százalék?
A 2% nem is olyan kevés. Ha 10millió Mo. lakossága, kb 5millió a férfi, ebből mondjuk 500.000 még gyerek, akkor az 90.000 férfit jelent.
De amúgy saját tapasztalat alapján ennél jobb az arány, sőt nekem az első 20+-os volt, bár egyáltalán nem örültem neki.
Azért, mert nem egyformák a nők!
Nem mindenkinek kell nagyobb, van, aki tökéletesen élvezi a kisebbel is, van, aki meg nem.
Én élvezem az átlag méretet is, de a tökéletes érzés az, ha pont eléri a méhszájat is. Eddig 17 centissel volt a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!