Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora lehet a mai fiatalok 18-25 év közöttiek átlagos farka?
valós tapasztalatokra lennék kíváncsi. Én úgy tapasztaltam, hogy az állítólagos átlaghoz (13-14 centi) képest, jóval nagyobb.
én 16-18 centi közé lőném be valahová.
Idősebb vagyok
De fekszek le fiatal fiúkkal.
Nem vettem észre ilyen növekedést. 13-15cm a nagy átlag.
18nagyon ritka 100/5, inkább a szályuk nagy,és dicsekszenek de a valóságban nincs akkora.
Tapasztalatokból hogy akarsz átlagot venni?
Ha 1 millióból láttál 5öt és szemmértékre megsaccolod az nem mond semmit.
Az átlag 14 cm körüli.
De egy nyitottabb szexualitású fiatal csaj nem azt átlagot tapasztalja, mert ha csak a korosztálya második harmadába tartozik is akkor is a pasasok legférfiasabb 20%-át tudja választani alkalmi szexre, szexkapcsolatra.
Egy ilyen férfi meg úgy átlag kb. 185 cm, sportos, 17 cm körüli cerkája is van.
Kolis voltam éveket és járok rendszeresen uszodába szóval sokmindent láttam.
És itt nem a gyakorikérdéses méretekről beszélek, amúgy sok külföldi fórumon is téma volt már ez, hogy a fiatalabb generációnak (tizen, huszonéves) nagyobb van.
Uszodában is látom, hogy a 30-as 40-es férfiaknak (és itt nem a sörhasú öregeket értem akiknek befedi egy csomó zsír) nincs akkora mint a tizen huszonéveseknek.
Egyszer bealudtam és anyám keltett meglepődött a reggeli erekciómon nagyon, mint aki még nem látott volna olyat. Elújságolta apámnak az is csodálkozott. Amúgy nem olyan hudenagy (18cm).
Amúgy úgy olvastam, hogy az átlag a tizen huszonéves korosztálynál 16-17cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!