Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utálnak a mai fiatalok gumiban szexelni? Miért akar mindenki gumi nélkül szexelni? Nem félnek a nemi betegségektől? 21 l
Én a legnépszerűbb szexpartner keresőn vagyok fent és naponta vannak partnereim de a 99%-ka a fiúknak állandóan azt kérdezik hogy vállalom-e gumi nélkül a szexet stb
Természetesen én nem vállalok gumi nélkül szexet rengeteg nemi betegség létezik gonnorhea szifilisz hepatitis stb
Ha hiszitek ha nem de a heterok közt még a aids is terjed ugyanis nem rég derült ki az egyik iskolaigazgató lányáról hogy Hiv fertőzött és most kórházban van és keresik azt a fiút akitől elkaphata de egyelőre nem tudják kitől kapta el mert több partnere is volt.
De miért akarják a mai fiatalok gumi nélkül a szexet?
Pedig ma már nem olyan vastagok kényelmetlenek a gumik mint régen voltak ma már vannak extra vékony gumik is amikkel már majdnem olyan a szex mintha gumi nélkül csinálnák.
Ezek a mai fiatalok nem gondolnak bele hogy milyen következményei lehetnek ha gumi nélkül szexelnek?
Én prostituált vagyok de még nekem is bombázák a üzeneteiket hogy adnak 100 ezret csak engedjem meg gumi nélkül,akkor eltudom képzelni hogy más egyszerű lányokat hogy bombázhatnak a olyan üzenetekkel hogy szedjél fogamzásgátlót csináljuk gumi nélkül.
azért akarják, mert macera nélküli, s nagyobb élvezet.
s igen, felelőtlenek. Alkalmiba soha nem megyek bele gumi nélkül!
42/F
Azért szeretnék mert gumi nélkül jobb, élvezetesebb a szex, de nem gondolnak bele h nagyon sok betegséget össze lehet így szedni.
L
A fő kérdésedre válaszolok.
Mindig is hosszútávú kapcsolatot kerestem, ott szerintem mind a 2 félnek jobb gumi nélkül (persze aki a fogamzásgátlót átkozza annál erről szó se lehet), kényelmesebb, szabadabb érzés, intenzívebb, élvezetesebb.
Azért mert a pasik ki tálalták h úgy nem áll fel nekik még nem éreznek semmit.
Elég ha a nő szedi a bogyót.
Amúgy meg igen . Nem félnek tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!