Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50-es fiatalos pasi vagyok. Gáz ha 22 éves csajom van de nem.vagyok gazdag?Szal nem a lóvémért , és nem a lófarok méretemért szeret?(amúgy átlagos méretem van)
Ha csak szexkapcsolat akkor nem téma különösebben, mindenki azzal dug, akivel akar, illetve sikerül. Te is, meg a nő is. Ehhez senkinek semmi köze.
De ismertem egy párocskát régebben, a csajszi ha volt 19-20 éves, akkor sokat mondok, a hapsi meg 50 valahány. Összejöttek, később csináltak egy gyereket, együtt is éltek meg minden. A férfi mostanra már meghalt, a nő egyedül neveli a gyereket, szoktam látni őket. Hát erre is gondolni kell.
#17 Egyetértek.
Ezen a bolygón meg minden vén fasz fiatalnak HISZI magát, pedig elokádja magát minden nő tőlük, csak épp a pofájukba nem mondják.
Szánalmas.
10-es vagyok. 16nak es 17nek írom. Lehet h ez a ven fasz úgy meg tudná baszni a nődet, ahogy te sosem, es lehet h téged is úgy szájon tud verni, h lent maradst 4 percig.
Látatlanban és általanosságban sose ítélkezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!